Voi fi 100% vocea colegilor mei

Salutare!

Mă numesc Alexia Maria Fülöp, din clasa a XI-a D, profil Biologie – Chimie și candidez pentru postul de președinte al Consiliului Elevilor Colegiului National Onisifor Ghibu.  

Pot afirma că am fost implicată încă din clasa a IX-a in diferite actiuni ale organizatiilor de voluntariat: Edubiz, Leo Black Eagle Oradea, Teatrul Regina Maria, Kiwanis Key Club OG.

În cadrul acestora, am invatat sa-mi stabilesc noi reguli si principii, sa-mi modelez caracterul, sa-mi valorific calitatile si – cel mai important – sa invat din greseli.

Dinamismul, sociabilitatea si seriozitatea sunt atuurile indispensabile realizarii cu succes a atributiilor unui presedinte.

Scopul meu este de a reprezenta vocea fiecarui elev, imbunatatind relatia dintre acestia si profesori, pentru o mai buna cooperare si sustinere din ambele parti.

Doresc sa implementez diferite proiecte in colegiul nostru, gasind solutii si stabilind un mediu cat mai placut.

De asemenea, crearea unor noi departamente in Consiliul Elevilor ar aduce  un plus organizarii si functionarii acestuia.

Totodata, aflandu-ne in aceasta perioada dificila, voi incerca sa gasesc solutii potrivite si cat mai eficiente pentru a continua activitatea consiliului, stabilind prin intermediul tehnologiei idei inovative si cat mai flexibile, contribuind la dezvoltarea unei educatii cat mai performante pe perioada acestei pandemii si nu numai.

În concluzie, ceea ce ma motiveaza este dorinta de a fi implicata 100% in activitatea de reprezentare a colegilor mei, de-a-i informa cu privire la ceea ce se intampla in colegiul nostru si, bineinteles, de a promova imaginea scolii.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

ALEXIA FULOP

ALEXIA FULOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: