Până-n pânzele albe

Dragi colegi,

Mă numesc Sonia Baiduc, sunt elevă în clasa a XI-a B, la profilul Filologie-Jurnalism și în următoarele rânduri îmi voi prezenta intenția de a candida pentru unul dintre cele trei posturi de vicepreședinte al Consiliului Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu.

Ce face un vicepreședinte?

Vicepreședintele este mâna dreaptă a președintelui, sprijină activitatea și ideile acestuia. De asemenea, președintele are dreptul de a delega din atribuțiile sale vicepreședinților.

Consider că am acumulat o experiență substanțială pentru a candida, deoarece fac parte din Consiliul Elevilor de o lungă perioadă de timp și în acest timp m-am implicat în diferite activități.

Colectivul nostru are nevoie de voci reprezentative, de persoane dornice să reprezinte interesele elevilor și să le transmită mai departe punctele de vedere. De asemenea, sprijină comunicarea între elevi și profesori și încearcă să o îmbunătățească din ce în ce mai mult.

Ce aptitudini mă recomandă pentru postul de vicepreședinte?

Capacitatea de a face față provocărilor, dorința de a organiza cât mai multe activități extrașcolare, concursuri și diferite proiecte interesante și captivante, munca în echipă, curajul, ambiția, sinceritatea și perseverența consider că mă recomandă pentru a ocupa acest post.

Aflată în cel de-al treilea an în cadrul Secției de Jurnalism al liceului nostru, am o solidă experiență a scrisului și voi putea mediatiza și conferi vizibilitate foarte rapid acțiunilor și evenimentelor consiliului.

Doresc să mă implic în dezvoltarea colectivului nostru și sunt pregătită să merg până în pânzele albe pentru a vă face pe fiecare dintre voi auzit!

SONIA BAIDUC

SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: