„Prevenirea îmbolnăvirii depinde de noi toţi”. VIDEO

Aşa cum v-am promis zilele trecute, vă propunem să urmăriţi cel mai recent interviu pe care ni l-a acordat domnul director al colegiului nostru, prof. Iulius Timar.

Domnul director ne-a asigurat că în cadrul Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea se vor lua toate măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus impuse de autorităţi: „Fiecare elev va primi cinci măşti din bumbac, probabil nu toate până vineri, dar cel puţin două o să le aibă vineri.”

Domnia-sa a ţinut să roage toţi elevii, cadrele didactice şi personalul auxiliar să respecte normele care sunt impuse de autorităţi: „Cu cât vom respecta aceste norme, cu atât vom veni mai mult la şcoală.”

La finalul interviului, prof. Timar a ţinut să le adreseze un mesaj de început de an şcolar tuturor elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar al colegiului.

reporter: MARIA PAŞCALĂU, editare video: VLAD MORAR

MARIA PAȘCALĂU și VLAD MORAR

Vlad Morar și Maria Pașcalău sunt absolvenți ai Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, promoția 2019, secţia filologie – engleză, clasa prof. Sándor Lilla Adél. Vlad este în prezent student în anul II la Facultatea de Litere, iar Maria în anul II la Facultatea de Jurnalism, din cadrul Universității din Oradea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: