ANDREA: Mulțumim profesorilor pentru efortul depus!

După suspendarea cursurilor din şcoli, când carantina a paralizat totul, activitatea didactică s-a mutat în mediul online, pentru a recupera orele pe care nu le-am putut petrece pe băncile școlii.

Cu toate restricțiile și suspendările, școala a continuat, ținându-ne orele virtual, ore care au avut rolul de a ne educa, de a ne motiva și de a ne da încrederea că vom depăşi cu bine acea perioadă, care încă ne limitează de la multe lucruri.

Așadar, cursurile s-au anulat din cauza răspândirii coronavirusului, s-au închis școlile, dar am deschis cu toții laptop-urile, tabletele, telefoanele și am interacționat online cu profesorii, necesitând mai mult efort din partea dumnealor.

Datorită unor profesori dedicaţi şi inimoşi, care ne-au  îndrumat pașii și de la depărtare, am încercat să recuperăm fiecare materie, cât și cum am putut.

Pe această cale, doresc să mulțumesc tuturor profesorilor pentru efortul pe care l-au depus în încercarea de a nu pierde nimic din materie.

„Nimeni nu-i în stare să se ridice prin el însuşi; trebuie să-i întindă mâna cineva, să-l scoată cineva“, a spus foarte bine filosoful Seneca. Pentru mâna întinsă din partea profesorilor noștri, spunem un călduros „Mulţumesc!”, pentru tot ce ați făcut cu generozitate şi dragoste pentru noi, alegând acest cuvânt aparent banal.

Dragi profesori, vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să trecem peste această perioadă, vă mulțumim pentru atenție, pentru răbdare, pentru munca grea și neprețuită, pentru atitudinea și înțelegerea amabilă, pentru efort, pentru starea de spirit minunată și pentru mâna întinsă.

Vă mulțumim pentru cunoștințele pe care ni le transferați cu pricepere.

Vă dorim în continuare putere inepuizabilă și nervi puternici.

Respect sincer!

Vacanță plăcută!

ANDREA PODARU

andrea podaru

ANDREA PODARU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: