ALEX & BIANCA: Vocile curate

Doamna Florica Ruja, una dintre cele mai iubite soliste ale Bihorului, ne-a spus cum și-a petrecut timpul în această carantină.

florica ruja

FLORICA RUJA

„De când mă știu nu am avut atât de mult timp liber! Acest lucru nu este chiar pe placul meu, pentru că eu sunt o persoană foarte activă, iar statul în casă îmi dă multe bătăi de cap. Dar, ca să treacă timpul mai repede, am o ocupație foarte importantă: aceea de a mă juca zilnic cu nepoțica mea, pe videocall, tot felul de joculețe.

Adesea țin legătura cu colegii mei de la Ansamblul Folcloric Nuntașii Bihorului, de asemenea și cu copii din grupul folcloric Nuntașii Bihorului Juniori, pe care îi coordonez și cu care am realizat și un super-cântec de grup, prin intermediul Internet-ului.

Cântecul Măi române, românaș se doreşte a fi un mesaj pentru neamul românesc, acum, în aceste vremuri dificile prin care trecem toţi.

Inițial, am dorit să înregistrăm un cântec popular cu negativ, dar eu, personal, am vrut să realizăm acest cântec a cappella, tocmai pentru ca lumea să se bucure de vocile curate ale interpreților. Nu a fost ușor, deoarece fiecare a înregistrat acasă, pe telefon, iar finalizarea a făcut-o Horia Boncuț, în studioul său.

Bineînțeles că nici activitățile casnice nu au lipsit din program. Am făcut cumpărături o dată pe săptămână, gătesc, curățenie, vorbesc cu rudele mele, dar adesea revăd și anumite videoclipuri din activitatea mea artistică.”

Acestea  sunt  câteva dintre activitățile doamnei Florica Ruja, coordonatoarea grupului Nuntașii Bihorului Juniori. Rămâneți cu ochii pe LOGO PAPER, pentru că urmează  și alți soliști iubiți ai Bihorului.

ALEX DAVID, BIANCA CERNEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: