MARIA & BIANCA: Viața a vrut altfel

După ce am rămas fără activități, pentru că s-a instalat carantina și în țara noastră, am decis să ne apucăm de un serial, Prison Break.

Acest serial american a fost produs și difuzat pentru prima dată de televiziunea Fox în 29 august 2005. Are cinci sezoane (90 de episoade), este genul actiune / thriller / drama si se poate viziona pe Netflix.

prison break

Screenshot: Maria Petrila

Regizorul este Paul Scheuring, iar dintre actori îi amintim pe Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies.

Prison Break este foarte bun, bine lucrat și făcut de producatori cu experiență.

E vorba despre doi frati, unul dintre ei intra la inchisoare pe nedrept, iar celalalt, Scoffield, decide sa mearga sa evadeze impreuna cu Burrows, cel din inchisoare.

Pentru a intra in aceeasi inchisoare cu Burrows, jefuieste o banca si se lasă prins de politie. Cand ajunge după gratii, are tatuat pe corp planul inchisorii, ca sa stie cum sa evadeze.

In inchisoare are altercatii cu alti detinuti – batai, certuri etc.

Ca sa evadeze din prima puscarie, Scoffield merge la infirmiera inchisorii, spunand ca are diabet, iar acolo intalneste o asistenta draguta, care se indragosteste de el.

Dupa un timp, cand planul de scapare e gata, ei lucrează in folosul comunitatii si sapă o groapa care duce la un tunel, pe unde urmau sa scape.

Alti detinuti află de planul lor si ameninta că le vor spune totul gardienilor. Pana la urma, si asistenta a hotarat sa scape cu ei, sa aibă o viata frumoasa in afara inchisorii,

Dar viața le va rezerva altceva. Aceștia vor fi din nou prinși de poliție, duși la o altă închisoare, de unde evadează iar, pentru a fi băgați în alta.

Noi am recomanda Prison Break pentru că te învață să gândești și să acționezi în situații complicate, are actori buni și e bine făcut.

MARIA PETRILA, BIANCA POP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: