ANTONIA: Coronavirus – adevăr sau minciună?

După cum bine știți, din cauza coronavirusului toate activitățile de zi cu zi ale oamenilor și evenimentele din jurul nostru au fost oprite.

Școli, fabrici, magazine, restaurante, cafenele – toate acestea au fost închise pentru a ne proteja. Suntem obligați sa stăm in case pentru a nu ne infecta cu virusul despre care s-ar spune ca provine din China.

Dar cum se poate ca un virus sa izbucnească dintr-o data si sa se răspândească peste tot in lume in așa scurt timp? In acest material as vrea sa va prezint părerea mea despre toata nebunia care se întâmpla momentan pe glob.

Bineînțeles, pe Internet găsim o mulțime de teorii legate de acest subiect.  Desi chinezii susțin ca acest virus provine de la lilieci, întrucât o mare parte din populația Chinei mănâncă astfel de animale, putini sunt cei care cred ca acesta ar fi motivul real pentru declanșarea virusului.

Gândiți-va ca in China se mănâncă de ani de zile animale precum șerpi, lilieci, câini sau pisici. Doar acum a izbucnit acest virus? Greu de crezut.

Potrivit unei cunoștințe care lucrează intr-un laborator in Belgia, aceștia au putut testa daca virusul provine de la animale sau nu. Rezultatul a fost negativ, ceea ce pe mine nu m-a surprins deloc.

Personal, cred ca acest așa-zis virus a fost plănuit cu mult timp in urma. Chiar daca in China a izbucnit epidemia care s-a transformat intr-o pandemie totala, tin sa cred ca nu doar ei sunt vinovații in aceasta situatie.

Cine are cea mai mare influenta in lumea aceasta? Cine sunt cei mai puternici? Corect, americanii. Un virus creat in laborator care sa ucidă mii de oameni. Prin asta America poate arata, indirect, faptul ca ei detin controlul.

In 2019, China a afirmat ca ei sunt cea mai mare putere de pe pamant. Cu totii il cunoaștem pe Trump si stim cat de impulsiv este. Nu i-ar fi fost greu sa pună medici sa creeze acest virus si, cu ajutorul avioanelor, sa ii imbolnaveasca pe chinezi. Odata virusul declansat in aer, mii de persoane il inhalează, asta explicand numarul mare de infectati din China.

Daca ati urmărit știrile, ati putut observa ca acum America are cel mai mare număr de persoane infectate din lume. Întrebarea este de ce statul ar fi dispus sa isi atace si propriii cetățeni? Pentru a elimina din populația Terrei. Pentru a arata întregii lumi ca ei decid ce se întâmplă, cum si cand se întâmplă.

Ce este foarte interesant este faptul ca aceasta pandemie a fost prezisa in niste desene animate americane. Multi au observat faptul ca in faimoasele desene The Simpsons s-au intamplat lucruri care au devenit mai tarziu realitate. De exemplu, inainte ca turnurile gemene din New York sa se prabuseasca in atentatul din 2001, a aparut un episod din The Simpsons in care se sugera prabusirea unor inalte turnuri. De asemenea, The Simpsons au prezis cu 16 ani in urma ca Donald Trump va ajunge presedintele Americii. Intr-un alt  episod personajele din The Simpsons stau impreuna la o masa si discuta cum ar putea proceda pentru a declansa o epidemie globala.

Aici puteți viziona partea din episodul care sugerează pandemia din 2020:

Pe Internet gasim si teorii potrivit carora Bill Gates ar fi implicat in crearea pandemiei. Unii cred ca scopul acestuia ar fi de a crea un vaccin prin care sa puna fiecarui om microcipuri, pentru a ne spiona. Personal, consider ca aceasta idee este absurda, pentru ca un miliardar precum Gates, la 64 de ani, nu ar avea vreun motiv pentru monitorizarea populatiei.

Bineînțeles, fiecare este liber să aibă propria parere legată de acest subiect. Voi ce credeți? A fost tot un plan creat și bine pus la punct de către cei mai puternici oameni de pe pământ sau liliecii din China au dus la îmbolnăvirea oamenilor?

ANTONIA GHEMIȘ

antonia ghemis

ANTONIA GHEMIȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: