RADU PORUMB: Avanpremieră “After Hours”

The Weeknd va scoate un nou album pe 20 martie, numit After Hours, care ne prezintă o nouă abordare a muzicii sale.

weeknd

Sursă foto: Wikimedia Commons

El a lansat deja trei melodii din acest album: Heartless, Blinding Lights și recent After Hours, care dă și numele albumului.

Tema melodiilor diferă de la una la alta, dar au în comun vibe-ul anilor ’80, iar Blinding Lights ne arată asta pe deplin, prin beat-ul  care te face să dansezi încă de la primul minut al melodiei. Heartless ne prezintă povestea artistului care este în Las Vegas unde își petrece timpul într-un cazinou și ne spune cât de incapabil este de a iubi o persoană. Iar After Hours are un beat calm si liniștitor care, în combinație cu vocea lui, fac o operă de artă in domeniul muzicii.

A debutat cu melodii precum Starboy sau The Hills și I Feel It Coming. The Weeknd este un cântareț unic în lume prin vocea lui calmă și liniștitoare pe care eu, sincer, nu am mai auzit-o la nimeni până la apariția sa în industria muzicii.

Melodiile lui au aparut deseori la radio, facându-l popular în toată lumea, și, dacă nu ați auzit  până acum de el, vă pot garanta că ați ascultat cel puțin o dată o melodie de-a lui  cândva la radio sau oriunde în lume.

Din punctul meu de vedere, este un muzician foarte talentat cu o voce unică în lume și cu melodii care te fac să te relaxezi indiferent unde te-ai afla.

RADU PORUMB

radu porumb

RADU PORUMB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: