DELIA & ANDREEA: Petrece românește la Casa Corniș! Plus AUDIO

Casa Corniș este un restaurant din localitatea Pomezeu, care le oferă clienților o ambianță relaxantă, unde pot servi preparate tradiționale românești.

 

În fiecare zi a săptămânii, începând cu ora 9:30, Casa Corniș este deschisă clienților care pot alege dintr-un meniu variat, acesta constând în mâncare preparată doar din produse din gospodăriile sătenilor – de la meniul zilei sau pizza până la papanași, deserturi sau băuturi.

Alături de amabilitatea gazdelor, pâinea coaptă pe vatră sau platourile reci, cu un gust aparte, completează o atmosferă specifică pe care numai la Casa Corniș o găsești.

Aceasta vă stă la dispoziție pentru preluarea comenzilor, oferind și livrare la domiciliu, dar și pentru pregătirea meselor destinate evenimentelor mai deosebite din viață.

Pe lângă restaurant, pensiunea oferă și servicii de cazare, dispunând de două camere pentru două persoane și două băi special amenajate pentru găzduire, prețul pentru o noapte fiind de 70 de lei.

De asemenea, Casa Corniș reprezintă alegerea perfectă pentru organizarea diferitelor evenimente, cum ar fi botezuri, nunți, aniversări, majorate etc., deoarece pune la dispoziție și o sală destinată desfășurării acestora.

Prețurile sunt avantajoase și diferă în funcție de preferințe, comenzi și evenimente, însă sunt acceptabile pentru orice buzunar.

CORNIS01

 

Pentru alte detalii sau pentru comenzi, contactați numărul de telefon 0723 518 501.

Poftiți la Casa Corniș!

DELIA AVRAM, ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: