LĂCRIMIOARA & ANDRADA: Doctorul care înțelegea animalele

Recent a fost lansat filmul de acțiune  The Voyage of Doctor Dolittle 3, avandu-l ca precedent pe Doctor Dolittle 1 din 1998 și Doctor Dolittle 2 din 2001, personajul fiind jucat în ambele filme de Eddie Murphy.

dolittle-2020

Artwork: screencrush.com

Acest film  – regizat de Stephen Gagham și cu personajul principal interpretat de Robert Downey Jr. – prezintă povestea unui doctor care poate vorbi cu animalele.

Dupa ce doctorul Dolittle si-a pierdut sotia in urma cu 7 ani, acesta a refuzat sa mai aiba contact cu oamenii, pana intr-o zi cand un copil ii aduce o veverita ranita.

In plus, acesta este chemat si la palat pentru a o vindeca pe regina.

Și astfel incepe aventura lui in cautarea antidotului pentru aceasta. In calatoria sa, doctorul va fi insotit de un tanar autoproclamat invatacel, dar si de o gorila fricoasa, o gasca entuziasmata, dar nu prea isteata, un strut cinic si un urs polar exagerat de energic, precum si de un papagal extrem de incapatanat, care este confidentul si sfatuitorul lui Dolittle.

Vocile animalelor sunt dublate de actori cunoscuti din alte filme, precum Mudfly – Michel Sheen (a jucat in Twilight 3), Chee-Chee – Rami Malek (Twilight 4), Betsy – Selena Gomez, Tutu – Marion Cotillard, Dap-Dap – Octavia Spencer (Divergent).

LĂCRIMIOARA ȘANDRO, ANDRADA ȚENȚ

ANDRADA TENT LARIMIOARA SANDRO

ANDRADA ȚENȚ ȘI LĂCRIMIOARA ȘANDRO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: