ANTONIA & DIANA: Influencers, trendul generației de astăzi

În ziua de azi, orice adolescent care vrea să fie la modă are cont de Instagram, Snapchat sau Facebook.

În timp ce Facebook-ul este considerat depășit și de modă veche, Instagram se bucură de o popularitate nemaipomenită.

Un lucru considerat cool la Instagram este faptul ca, cu putin noroc, poti deveni cunoscut  printre utilizatori in scurt timp. Nu putini sunt cei care si-ar dori sa devina influencers. Persoanele care vor sa faca asta colaboreaza cu brand-uri importante, facandu-le reclama prin postari, influentand oamenii sa cumpere  produsele acestora. Evident, influencerii primesc bani drept recompensa.

In acest articol vrem sa va prezentam probabil cel mai mare influencer al momentului – Kylie Jenner. Cum a ajuns Kylie sa primeasca un milion de dolari pe postare publicata pe Instagram? De ce toate adolescentele incearca sa o copieze?

Cel mai bine platit Influencer al momentului, Kylie Jenner

Cel mai bine platit Influencer al momentului, Kylie Jenner

Kylie a avut norocul de a se naste intr-o familie cunoscuta. La doar 18 ani, sora cea mica a faimoasei Kim Kardashian a ajuns sa isi creeze propria marca de machiaje si cosmetice. In decurs de cateva ore stocul s-a epuizat, ceea ce avea sa insemne un inceput promitator pentru Kylie Cosmetics.

In 2019, la doar 22 de ani, Kylie a ajuns sa detina titlul de cea mai tanara miliardară din lume, datorita produselor sale.

Pe Instagram aceasta se bucura de nu mai putin de 160 de milioane de urmaritori. Multe adolescente incearca sa o imite pe Kylie, care aparent are viata perfecta. Detinatoare a multor masini, imbracata cu haine precum Chanel, Louis Vuitton sau Prada, primind aproximativ un milion de dolari pentru o poză postată – cine nu si-ar dori un asemenea stil de viață?

Am intrebat si niste colegi ce parere au despre viata de Influencer.

Razvan Teusdea din clasa a XII-a B sustine ca i se pare interesant sa reusesti de la 15 ani in sus sa iti castigi bani doar din postarea pe o retea de socializare.  Acesta ne spune insa ca nu si-ar dori sa devina influencer, deoarece i se pare stresant sa fi nevoit sa postezi cel putin o data pe saptamana ceva pe Instagram.

Cristina Moca din clasa a XI-a B spune ca i-ar surade ideea de a deveni Influencer. Cristinei ii place sa faca poze, e in trend cu moda si susține ca nu i s-ar parea greu sa faca reclama la anumite produse.

Cine stie, poate în viitor vom auzi de influencerii de pe Instagram din Colegiul Național Onisior Ghibu.

ANTONIA GHEMIȘ, DIANA OSVALD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: