LARISA BĂRCUI: Un bal electric la LPS. Plus VIDEO

La mijlocul săptămânii, joia trecută, în data de 13 februarie, de la ora 19:00, la localul Ambasador din zona Oradea Shopping City s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul.

A fost o bucurie pentru întreaga școală, deoarece un astfel de eveniment nu s-a mai ținut la LPS de mai mulți ani.

În competiție s-au putut înscrie oricâți doritori, în final șase perechi optând să își măsoare forțele în fața publicului și  juraților, perechile fiind alcătuite din  Roland Hasas și Gesica Fodor, Alexandru Pop Cotuna și Yasmina Smeu-Mare, Horia Lazăr și Andreea Vasile, Darius Târâlă și Adriana Barani, Ionatan Bulzan și Patricia Szabo, Christian Chimerel și Ellen Bărcui.

Tema balului a fost Neon, iar concurenții au încercat să își creeze ținute care să se potrivească cu această temă, purtând tricouri personalizate, pantaloni colanți și brățări fosforescente.

Pregătirea pentru bal a asigurat-o un antrenor profesionist de dans, doamna Ilaria Cherloabă.

În componența juriului s-a aflat, printre alții, Emil Rengle, câștigătorul ediției 2018 a concursului Românii au talent, care de curând și-a deschis o scoala de dans în orașul nostru.

După evaluarea bobocilor, trei perechi s-au situat pe locul IV, o pereche pe locul III, iar o alta pereche pe locul II,  iar locul I a fost câștigat de o pereche mixtă; este vorba de o fată și un băiat care au luat premiul cu un alt partener decât al lor – Christian Chimerel, alături de Patricia Szabo.

Bobocul câștigător a declarat: „Nu mă asteptam să câștig, dar sunt foarte fericit, deoarece munca mea a dat rezultate atât de bune. Sunt nerăbdător să văd cum ne vom descurca la Balul Balurilor, având acum o nouă parteneră. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au ajutat să îmi depășesc limitele!”

Programul serii a inclus o diversitate de momente, printre care o demonstrație de dans susținută de mentora bobocilor, alături de alți dansatori profesioniști, totodată împărțirea unui tort venit pe adresa bobocului pe nume Alexandru Pop, care își serba chiar joi ziua de naștere.

Tot ca o piesă de rezistență a balului să amintim că DJ-ii petrecerii au fost de la Kiss FM, respectiv DJ Cervinschi.

01

Foto: Ellen

Toate aceste informații ne-au fost oferite de Ellen, una din participantele la acest bal, boboacă la LPS și care a luat premiul II, alături de Ionatan Bulzan.

LARISA BĂRCUI

larisa barcui

LARISA BĂRCUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: