LAVINIA & MIHAELA: O forță mai mare în 2020

Odată cu sfârșitul anului 2019, vă oferim un interviu cu domnul director al colegiului nostru, prof. Iulius Timar, în care domnia-sa ne oferă informații cu privire la reabilitările din școala noastră.

director01

Prof. IULIUS TIMAR, directorul Colegiului Național Onisifor Ghibu. Foto: MIHAELA PUSTAN

Care este stadiul lucrărilor care se desfășoară în școală?

Prof. IULIUS TIMAR: Lucrările în școala noastră au început din 18 noiembrie; teoretic, acestea se vor desfășura pe o perioadă de doi ani.

Au început destul de bine; de exemplu, în clădirea veche la etajul II cinci săli de clasă sunt aproape gata. Undeva pe la începutul lui ianuarie 2020 cele cinci săli vor fi complet gata.

 

Cum se desfășoară orele la clasele care au fost dislocate? 

Prof. IULIUS TIMAR: Am mutat cinci clase la Centrul Creștin Salem, urmând ca din ianuarie să mutăm încă trei clase și astfel să eliberăm un palier unde să se poată lucra, să fie săli libere pe câte un nivel.

 

La ce ne putem aștepta când ne întoarcem din vacanţa de Crăciun?

Prof. IULIUS TIMAR: Vor fi gata cele cinci săli sau poate chiar toate opt de la etajul II din clădirea veche. Undeva la începutul primăverii, o să înceapă schimbarea geamurilor și în clădirea nouă, dar până atunci în clădirea nouă nu se va lucra.

 

Ce ne puteți spune despre configurația mini studio-ului nostru?

Prof. IULIUS TIMAR: Mini studio-ul LOGO Paper este aproape gata, fiind cea mai avansată încăpere din clădire, unde chiar recent s-a gletuit.

 

Plănuiţi să faceți și schimbări de mobilier odată cu renovarea?

Prof. IULIUS TIMAR: Cu schimbarea de mobilier am început încă de anul trecut, iar în acest an am cumpărat trei seturi de câte 210 bănci, deci 630 de bănci noi.

 

Când va fi funcțională aparatura video instalată în clase?

Prof. IULIUS TIMAR: În clădirea nouă este funcțională, iar în clădirea veche odată cu reabilitarea facem și instalația electrică pentru videoproiectoare.

 

Vă rugăm să transmiteți un mesaj pentru colegii noștri și pentru toți cititorii LOGO Paper, în pragul vacanței de Crăciun.

Prof. IULIUS TIMAR: Sunt fericit pentru rezultatele obținute în semestrul I, îi felicit pe toți, în special pe cei care au dus numele Colegiului Național Onisifor Ghibu atât în țară, cât și în străinătate.

Le doresc tuturor Sărbători fericite și să vină cu o forță mult mai mare în anul 2020!

au consemnat MIHAELA PUSTAN și LAVINIA HĂLMĂGEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: