DENISA CURPAȘ: Etșebrov ep sod

În cadrul acestui material, vă vom prezenta un talent unic al elevei Cristina Moca. Acest talent constă în vorbirea de la coadă la cap.

Cristina a fost elevă la Colegiul Economic Partenie Cosma și de curând a devenit elevă a Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea.

cristina moca

CRISTINA MOCA

Cum ți-ai descoperit această abilitate și de la ce vârstă?

CRISTINA: Au trecut mulți ani de când mi-am descoperit această capacitate. Aveam vârsta de 9 ani și, uitându-mă la seriale sau citind o carte, încercam să inversez cuvintele sau subtitrările și vedeam că pot. Pentru mine era ca o joacă. Nu știam mai exact că ar fi un talent, până când într-o zi familia mea a aflat de talentul respectiv și mi-au spus cu mare uimire că e ceva cu totul unic.

 

Care a fost reacția celor din jur?

CRISTINA: Reacția celor din jur a fost una de nedescris. De asemenea, pot spune că majoritatea au fost amuzați, având în vedere pronunția cuvintelor, sau au avut chiar reacții foarte ciudate, uneori de șoc, spunându-mi că nu este posibil așa ceva.

Pot spune că eram ca o „vedetă” în școală, majoritatea elevilor venind în clasa pentru a-mi vedea talentul.

Nu pot să îmi dau seama cum am deprins această capacitate, mulți mă întrebau dacă am învățat toate cuvintele pe de rost, însă așa ceva este imposibil.

Pot spune că și profesorii erau foarte uimiți, de multe ori mă învoiau de la ore pentru a le prezenta și altor elevi talentul meu.

 

Ai vrea să mergi mai departe cu asta?

CRISTINA: Nu pot să îmi dau seama dacă mi-ar plăcea să merg mai departe, nu pot spune că nu mi-ar plăcea, dar voi vedea pe parcurs mai exact ce mi-aș dori cu adevărat să fac.

Majoritatea persoanelor mi-au spus să mă duc la Românii au talent și să nu mă las așa, deoarece s-ar putea să fie ceva deosebit.

Urmează o demonstrație cu o carte deschisă la întâmplare:

 

Acum, că ați ajuns cu lectura și cu demonstrația până la final, vă lăsăm să descifrați singuri titlul misterios al acestui material.

Iar pe Cristina așteptăm să o vedem la Românii au talent!

DENISA CURPAȘ

DENISA CURPAȘ

DENISA CURPAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: