TEODORA NICORICI: Cu clasa la psiholog

În luna noiembrie 2019, la Colegiul Național Onisifor Ghibu s-au desfășurat activități de consiliere pentru toate clasele de liceu, în cadrul proiectului Fă un pas!

Activitățile au avut ca scop auto- și inter-cunoașterea, creșterea coeziunii grupului, prevenirea / stoparea bullying-ului și dezvoltarea emoțională.

Aceste activități s-au desfășurat în colaborare cu reprezentanții Fundației Încrederea, alături de profesorii, diriginții claselor și doamna consilier al școlii noastre, psih. Ionela Belbe.

belbe ionela

Psih. IONELA BELBE

Chiar dacă activitățile s-au încheiat, vă reamintim că la noi în școală există un cabinet de consiliere psihologică, la etajul II, clădirea nouă, unde doamna psiholog Ionela Belbe vă așteaptă cu mult drag ori de câte ori simțiți că vreți să vă cunoașteți mai bine.

De asemenea, puteți veni aici dacă doriți să vă descărcați emoțiile negative și dacă aveți nevoie de orice sprijin de natură psihologică.

După cum spune un adagiu celebru, „Dă-mi, Doamne, puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba! / Dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba / Și dă-mi înțelepciunea de a le deosebi! ”

Doamna psih. Belbe ține să vă asigure că toate discuțiile sunt confidențiale.

TEODORA NICORICI

teodora nicorici02

TEODORA NICORICI. Foto: Ramona Novicov

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: