DENISA & MARIA: Gala Colosseum Tournament

În data de 22 septembrie, la ora 20:00, a avut loc Gala Colosseum Tournament, ediția a XV-a, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea.

received_3249234331783698

Aceasta gala a continut 8 meciuri, fiind in joc două de titlu si un meci la categoria grea. Vedetele galei au fost oradenii Alexandru Lungu si Adrian Maxim.

Adrian a declarat ca nu a mai luptat de șase ani in Oradea, ca este o bucurie, dar si o presiune suplimentara pentru ca „lupt in fata orădenilor mei”.

Primul meci a fost intre Alexandru Iantoc si Sorin Horvath la categoria de 77 kg, Iantoc fiind castigator. Al doilea meci a fost intre Anghel Cardos si Alexandru Voicu la categoria de 72,5 kg. Dupa cele trei runde, invingatorul a fost Cardos.

Prima lupta de titlu s-a dat intre Adrian Mitu si Oleksandr Gayduchok la categoria 83 kg. Dupa cele cinci runde, Adrian Mitu a iesit invingator.

A doua lupta de titlu s-a dat intre Marian Dinu si Andrei Ostrovanu, la categoria 71 kg. Dupa cele cinci runde, Ostrovanu a iesit invingator.

Oradeanul Adrian Maxim a castigat de asemenea lupta cu Artyom Grigoryan la categoria 65 kg și bineinteles Sandu Lungu a castigat la categoria grea (95+ kg) dupa trei runde cu indianul Satisch Jhamai (“The Crazy Indian”).

Sandu Lungu (45 ani, 1,82 înălțime, 165 kg), zis si „Muntele Bihorului”, practică acest sport din 2005 până în prezent. La kickboxing are cinci victorii, patru prin knockout, și două înfrângeri.

DENISA CURPAȘ, MARIA PETRILA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: