RAREȘ & DANIEL: RUNA în Moszkva. Plus VIDEO

Cafeneaua Moszkva, care de curând a aniversat zece ani, a devenit un principal punct de atracție pentru rockeri, fie ei artiști sau public.

runa02

Sursă foto: arhiva personală Tudor Lucaciu

De curând, în 17 noiembrie 2019, de la ora 20, în acest spatiu special a evoluat trupa RUNA cu un concert tribut Scorpions, în prezența a 115 persoane. Partea de tobe și o parte a compoziției trupei RUNA  e asigurată de colegul nostru, Tudor Lucaciu –Ursu, după numele lui de scenă.

runa03

TUDOR LUCACIU. Sursă foto: arhiva personală

L-am rugat pe Ursu sa ne relateze anumite experiente si detalii din cadrul concertului.

Melodiile cântate de trupa au fost Wind of Change, Still Loving You, Humanity, Rock You Like a Hurricane si multe altele.

Ursu ne-a mai povestit un moment inainte de urcarea pe scena: ,,Am facut un cerc in care ne-am incurajat, pana cand adrenalina ne-a lovit si am urcat”.

Concertul nu a fost lipsit de gafe,  care însă nu au fost observate, ne spune Tudor, o data a gafat și el la tobe, dar nici macar formatia nu a observat.

Cel mai tare moment al lui l-a reprezentat cand a facut primul sau stage drive, dar cel mai emotionat a fost altul: ,,Personal, partea mea preferata a concertului a fost discursul lui Jazz (Rareș Pop, vocalistul), care chiar m-a atins la suflet. Pe scurt venea la concerte si nu se gandea ca va sustine un concert acolo”.

O sa ii mai puteti auzi pe baietii de la RUNA la Bikefest, unde au primit o ofertă de a canta.

Alexandru Boldis, membru al trupei, ne-a declarat: „Ne-am străduit foarte mult pentru concertul din Moszkva și sunt foarte fericit că a ieșit atât de bine, nu m-am așteptat niciodată să vină atâția oameni, mai ales intr-o seara de duminica. A fost o experiență ce abia aștept să se repete, sa cânt pe scena și să văd o mulțime întreaga cum se uită la noi. Pe scurt, wow!”

runa05

Sursă foto: arhiva personală Tudor Lucaciu

Concertul a fost super, baietii s-au descurcat de minune, publicul a fost la fel de minunat, iar atmosfera fantastica – pe scurt, un concert rock fabulos.

Țineți-o tot așa!

RAREȘ ROMAN, DANIEL PUȘCAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: