ANDREEA FEHER: Viața ta e despre tine! Plus AUDIO

Ajungi să trăiești cu adevărat în momentul în care realizezi că viața ta e, în primul rând, despre tine.

Da, totul e despre tine: cum trăiești, cum iubești, cum te îmbraci, ce faci, unde mergi și cu cine. Tu ești cel mai important în viața ta, restul sunt doar detalii.

Nimeni nu are dreptul să judece viața, greșelile, felul în care arăți sau sentimentele tale. Nu lăsa niciodată ca viața ta să fie despre ceilalți, iar opiniile lor să îți afecteze gândurile, sentimentele și existența.

Ce e trist este faptul că mulți oameni sunt afectați de ceea ce spune lumea, mulți se mint în primul rând pe ei, apoi pe toți ceilalți din jur, care cred că sunt fericiți cu adevărat, mulți uită să trăiască, mulți doar trăiesc și cam atât.

Folosește bine viața asta, nu te învârti în cercuri și nu permite nimănui să îți irosească șansele de a deveni cine vrei să fii cu adevărat. Nu permite nimănui să te facă să crezi că nu ești suficient de bun sau că nu poți mai mult.

Viața ta e despre tine! Trăiește frumos și fă din fiecare zi o zi specială! Oferă prioritate doar oamenilor care merită cu adevărat să facă parte din viața ta.

Fii fericit și nu fals, fii sincer în fericirea ta, deoarece se spune că drumul spre fericire e lung, dar cu siguranță merită, iar într-o zi îți vei da seama că cea mai mare fericire va fi în momentul în care, răsuflând pentru ultima dată, te vei simți mândru și mulțumit de tot ceea ce ai realizat în această viață.

Nu uita: viața îți aparține, cu toate lecțiile, victoriile, nebuniile și suferințele ei. Nu există altceva mai bun decât propria părere, propriile eșecuri, propria dragoste, propria ta viață!

Sper că vei trăi o viață de care să fii mândru, iar dacă o să descoperi că nu este așa, sper că vei avea curajul să o iei de la capăt.

Viața ta e despre tine, și niciodată despre ceilalți!

Aceste gânduri mi-au fost inspirate de cartea O sută de zile de fericire, scrisă de Fausto Brizzi. Cartea poate fi privită ca un îndemn de a-ți aprecia fiecare clipă a vieții.

ANDREEA FEHER

andreea feher

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: