LĂCRIMIOARA & ANDRADA: Nails Camp

Doamna Mogyorosi Erika, pe care ați cunoscut-o dintr-un interviu recent, a susținut un curs în zona Vadu Crișului, la pensiuna Roua Munților.

Am avut ocazia sa discutam cu o participanta la tabără, Dana Urs, care a castigat-o in urma achizitiei de produse in valoare de 300 de lei.

DANA URS

DANA URS

Tabara s-a desfasurat in perioada 6-11 octombrie, cu urmatoarele  cursuri: Tip box, Flat nails, Tehnica fara pilire, insemnand un alt nivel al hobby-ului ei.

Peogramul se desfasura astfel: la ora 8 micul-dejun, iar mai apoi la ora 9 incepea prima repriza, continuand cu alte cursuri, printre care avea si coffee break-uri si pauze in care se jucau jocuri de societate. Ultimul curs se termina la ora 22:00.

Aceasta s-a acomodat mult mai usor in tabara, dat faptului ca pe majoritatea trainerilor i-a cunoscut prin participarea la alte cursuri, ramanand si in relatie de prietenie cu celelalte participante.

Cat despre experiența ei, a afirmat faptul ca s-ar intoarce oricand intr-o tabara nails shop, deoarece a adunat multa informatie utila de la profesionisti.

La sfarsit toti participantii au primit o diploma de participare, care atesta contributia lor la acesta sesiune de training.

nails

Sursă foto: arhiva personală Dana Urs

Toți cei care doresc să participe la cursurile doamnei Mogyorosi Erika se pot înscrie aici.

LĂCRIMIOARA ȘANDRO, ANDRADA ȚENȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: