ANAMARIA OMUȚ: Câștiguri pe linie la volei

În weekend-ul 19-20 octombrie, în sala festiva a Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea au avut loc mai multe meciuri între câteva echipe de volei speranțe din județ.

VOL02

Sâmbătă, 19octombrie, echipa de speranțe a colegiului nostru a jucat doua meciuri contra echipelor ASC Viitorul Borș și Kikinda 1, o echipa venita special din Serbia pentru aceste meciuri.

Primul meci a fost jucat între echipa colegiului nostru și ASC Viitorul Borș. Meciul a fost câștigat de echipa de la Ghibu; în primul set scorul a fost: 25-9 pentru Ghibu. Al doilea meci a fost jucat între echipa de la de la Ghibu și Kikinda 1: și în acest meci Ghibu a câștigat. În primul set scorul a fost 26-24 pentru Ghibu, iar al doilea set scorul a fost 25-10 pentru Ghibu.

Duminică, 20 octombrie, echipa de speranțe a colegiului nostru a jucat primul meci împotriva echipei Kikinda 3 din Serbia. Primul set a fost câștigat de către Ghibu cu 25-23, iar al doilea set a fost câștigat tot de Ghibu cu 25-14.

edh

Al doilea meci a fost jucat între echipa de la Ghibu și echipa Supervolei de la Liceul Greco-Catolic. Primul set a fos câștigat de către Supervolei cu 25-15. În setul al doilea echipa de la Ghibu și-a revenit și a câștigat cu 25–21, iar în setul decisiv, Ghibu a câștigat cu 15-13.

Clasament final: pe primul loc echipa colegiului nostru, pe locul al doilea Supervolei, echipa de la Greco-Catolic, pe locul al treilea Kikinda 3, una dintre echipele venite din Serbia, pe locul al patrulea Nădlac, pe locul al cincilea echipa Viitorul Borș, pe locul al șaselea Kikinda 2, iar pe locul al șaptelea Kikinda 3.

VOL03

Echipa de speranțe de la Ghibu, intitulată CS Era Sport, este antrenată de domnul Cătălin Mihăescu.

Daria Schipala

Daria Schipala

Aceste informații ne-a fost oferite de Daria Schipala, membră a echipei de speranțe de la Ghibu, care a jucat în toate aceste meciuri.

ANAMARIA OMUȚ

anamaria omut

ANAMARIA OMUŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: