ANDREEA FEHER: Ce ai face cu ultimele tale 100 de zile? Plus AUDIO

Romanul O sută de zile de fericire de Fausto Brizzi ne amintește că viața e neprețuită și că fiecare clipă contează.

ANDREEA FEHER

ANDREEA FEHER

Protagonistul cărții, Lucio Battistini, află că are o tumoare inoperabilă, iar doctorii îi spun că mai are de trăit o sută de zile. Pentru Lucio, aceasta e șansa de a-și petrece restul vieții așa cum ar fi trebuit mereu să o facă, prețuind fiecare moment.

Personajul ne demonstrează că poate să fie un tată bun pentru cei doi copii ai săi, un prieten bun, un antrenor bun, un soț bun, chiar dacă o înșelase pe soția sa, Paola.

Astfel încep cele o sută de zile de fericire pe care le mai are de trăit. Lucio se hotărăște să aibă grijă de familia sa, să-și recucerească soția și să-și petreacă următoarele o sută de zile trăind la intensitate maximă.

Acest roman este despre fericire și moarte – mai precis un roman despre ce se poate face cu ultimele o sută de zile de viață, în care protagonistul ia o hotărâre: aceea de a fi fericit, singurul său regret fiind acela că va trebui să moară, pentru a începe să trăiască.

Este un roman uluitor, o numărătoare inversă, care ne învață să savurăm fiecare minut ce ne-a fost dat pe pământ.

Recomand această carte celor care caută să citească ceva emoționant, dar realist și, de ce nu, celor care au ajuns să nu mai aprecieze viaţa.

Tu ce ai face dacă ai ști că mai ai 100 de zile de trăit?

O sută de zile de fericire a apărut în anul 2015 la Editura Trei. Volumul costă 45 de lei și poate fi achiziționat online de pe site-ul cărtureşti.

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: