SZABO PAULA: «Bani din cer» revine în Oradea

În data de 11 noiembrie 2019, începând cu ora 20:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, Mihai Bendeac aduce pentru a doua oară piesa de teatru Bani din cer, piesă aparținând dramaturgului englez Ray Cooney și care se află în regia lui Horațiu Mălăele.

SF- Arhiva personală

Instantaneu din spectacol

PiesaBani din cer a fost pusă în scenă pentru prima dată în anul 2001 pe scenaTeatrului de Comedie din București (vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea), iar în Oradea la data de 14 noiembrie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Acțiunea piesei, care ca punct de plecare găsirea unei serviete pline cu bani de către Henry Perkins (Mihai Bendeac), un contabil care ajunge acasă cu aceasta și își surprinde soția, pe Jean Perkins (Mihaela Teleoacă).

Acțiunea se complică, își fac apariția și celelalte personaje, Vic Johnson (DragoşHuluba), împreună cu soția sa, Betty Johnson (Delia Nartea), șoferul Bill (Şerban Georgevici), sergentul detectiv Davenport (Marius Drogeanu) și sergentul Slater (Liviu Pintileasa).

Replicile și acțiunea stârnesc hazul spectatorilor și nu vă veți plictisi nici măcar o secundă în timp ce urmăriți acest spectacol.

Dacă v-am făcut curioși și doriți să aflați ce se întâmplă pe parcursul acestei comedii și care este finalul său, vă invităm să achiziționați bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Prețul biletelor diferă în funcţie de locul pe care îl alegeți (categoria C –  60 de lei, categoria B –  80 de lei, iar pentru categoria A – 100 de lei).

Am avut plăcerea de a viziona acest spectacol în decursul anului trecut și m-am bucurat să văd sinceritatea și profesionalismul acestor actori minunați, care își pun sufletul în fiecare replică pe care o rostesc și în fiecare gest pe care îl fac.

SF- Arhiva personală 2

Instantaneu din spectacol

Recomand cu încredere spectacolul Bani din cer.

SZABO PAULA

szabo-paula

SZABO PAULA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: