IOANA & ANDREEA: Înscrie-te la Balul Bobocilor!

Consiliul Școlar al Elevilor organizează în data de 7.10.2019 la ora 14:00 în sala festivă preselecțiile pentru Balul Bobocilor.

bal poster

Toți bobocii care doresc să se înscrie sunt așteptați în data de 6.10.2019 în clasa a 11-a C la eleva Ioana Borodan, președintele Consiliului Elevilor. De asemenea, cei care doresc să fie voluntari si mentori in cadrul Balul Bobocilor sunt așteptați la preselecții.

În anii precedenți, Balul Bobocilor de la Ghibu s-a desfășurat la Club Art din Băile Felix, iar câștigătorii au mers mai departe la o întrecere cu alți boboci de la celelalte licee, la Restaurantul Coloseum.

Perechea de boboci de la Ghibu de anul trecut, Casian Konyaari si Romina Suciu, a câștigat ediția de anul trecut a Balului Balulilor.

0E70C3D5-48DA-4B5B-A313-46E5731B9041

Actualul consiliu al elevilor de la CN Ghibu

Romina ne-a declarat următoarele: „Pe viitorii boboci îi sfătuiesc să participe la tot felul de activități, pentru că doar așa se vor putea autodepăși și își vor da seama că pot mai mult decât credeau. În ceea ce privește balul, ii sfătuiesc sa muncească foarte mult, pentru ca doar așa munca lor va da roade. Le doresc tuturor bafta! Și cei mai buni să câştige!”

Casian Konyari ne-a spus si el câteva cuvinte: „Pentru început, aș vrea să le urez mult succes! Odata ce intră în bal, le sugerez să se țină de treabă, să meargă la repetiții și să își dea toată silința.”

IOANA IOVA, ANDREEA POP

andreea pop ioana iova

ANDREEA POP şi IOANA IOVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: