ROXANA BAR: Festivalul Luminii la a XII-a ediție

Organizația Națională „Cercetașii României” a organizat vineri, 14 iunie, în Parcul Cetății Oradea, a XII-a ediție a Festivalului Luminii.

festivalul luminii01

Scopul acestui eveniment este de a redescoperi bucuria lucrurilor mărunte, prin aprinderea de gulgute și petrecerea a câteva ore în aer liber într-o atmosfera relaxată. Participanții au fost invitați să-și aducă hamacul și chitara, aflăm dintr-un comunicat de presă semnat de Diana Pernes, cercetaș la Centrul Local Oradea.

Programul festivalului, la care intrarea a fost liberă, a inclus ateliere interactive, un concert folk și aprinderea lumânărilor.

georgiana pascalau

Georgiana Paşcalău, sursă foto: Facebook

Georgiana Pașcalău, voluntar în cadrul evenimentului, ne-a declarat: „Mie, Festivalul Luminii mi-a demonstrat cât de important e sa te bucuri de fiecare lucru marunt din viaţă. Organizarea acestui festival a durat cateva săptămâni în care noi, voluntarii, ne-am întâlnit la sediul DJTS și ne-am împărțit în diferite departamente. Eu am fost la promo si sports game.

festivalul luminii02

Din câte ştiu, cei de la organizare s-au ocupat de inventar – câte gulgute avem, localurile care ne sponsorizează etc. si desfasurarea programului din timpul festivalului. S-au asigurat că avem tot ce ne trebuie pentru a ne duce fiecare sarcina la bun sfârșit.”

ROXANA BAR

bar roxana, sf- arhiva personala

ROXANA BAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: