Oaspete în studioul Departamentului de Jurnalism al UVT

Marţi, 21 mai, am avut onoarea să vizitez Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), mai precis Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Departamentul de Jurnalism.

maria uvt

Subsemnata, alături de doamna Adina Baya, lect. univ. dr. în cadrul UVT, Specializarea Jurnalism

Gazda acestei minunate vizite a fost doamna Adina Baya, lect. univ. dr. în cadrul UVT, Specializarea Jurnalism, căreia ţinem să îi mulţumim pentru toate informaţiile oferite şi pentru buna primire pe care ne-a făcut-o.

Încă de la începutul vizitei am fost impresionaţi de-a dreptul de studioul UVT TV. Ţinem să specificăm faptul că studenţii care se înscriu la Specializarea Jurnalism au ocazia să înveţe tot ce se face în culisele unui studio de televiziune şi în faţa camerei, lucrând cu echipamente de ultimă generaţie în cadrul redacţiei UVT.

Dacă tot am avut deosebita plăcere de a vizita această facultate, ne-am gândit să filmăm şi un interviu despre tot ceea ce înseamnă Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, desigur în studioul UVT TV.

La începutul acestui interviu, doamna lect. univ. dr. Adina Baya ne-a vorbit despre Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării şi despre condiţiile de admitere la această facultate.

Mai apoi ne-a relatat câteva aspecte legate de meseriile spre care studenţii acestei facultăţi se pot îndrepta după licenţă.

Un alt subiect abordat în cadrul acestui interviu este legătura dintre  Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării şi piaţa muncii.

Mai pe final, doamna Adina Baya ne-a vorbit despre proiectele aflate în derulare care presupun mobilitate internaţională.

maria uvt 03

Studiol UVT TV. Sursă foto: Instagram UVT TV

La finalul acestui material ţinem să îi mulţumim atât doamnei lect. univ. dr. Adina Baya pentru amabilitatea de a ne acorda din timpul domniei-sale un scurt interviu, cât şi cameramanului Petru Cojocaru care ne-a ajutat cu partea tehnică. 

Rămâneţi cu ochii pe LOGO PAPER pentru a urmări interviul video!

MARIA PAŞCALĂU

pascalau.maria99@gmail.com

maria pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: