LARISA BĂRCUI: Primul meci arbitrat de Ionuț Nistor

Majoritatea dintre voi îl cunoașteți pe Ionuț Nistor din clasa x C, câștigătorul Balului Bobocilor de la Ghibu din 2017-2018.

ionut

IONUŢ NISTOR

Face karate și cântă la chitară, dar puțini știu că acesta a făcut un curs de arbitri de anul trecut din octombrie până in anul acesta în martie.

El a aflat despre acest curs de arbitri de la tatăl său. „Deja sunt arbitru, dar doar stagiar, peste 6 luni voi putea da un examen pentru categoria a II-a și peste încă un an dau un examen pentru categoria întai”, ne mărturisește elevul.

Chiar dacă i-ar plăcea ca în viitor să ajungă să arbitreze într-o ligă mai mare, nu ar vrea ca aceasta să îi fie principala sursă de venit.

Azi, în data de 10 mai, Ionuț arbitrează primul său meci. Echipele jucătoare sunt CS Inter Oradea și CS Săcueni, va avea loc la stadionul din Sântion începând de la ora 18.

„Pe final aș vrea să încurajez orice tânăr care ar vrea să arbitreze meciuri de fotbal și să nu se lase demoralizat când o să vadă câtă teorie e în spatele arbitrajului”, declară Ionuț

LARISA BĂRCUI

larisa barcui

LARISA BĂRCUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: