CRISTINA IVANCOV: A cântat la lansarea de carte

Marți, 16 aprilie 2019, la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu a avut loc o lansare de carte.

lansare01

Sursa foto: arhiva personală Cristina Ivancov

Timp de trei ore, pline de emoții, am reușit să descoperim mai multe poezii, toate acestea fiind cuprinse în cartea Călăuzirea inimii către Dumnezeu, aceasta fiind lansată în Săptămâna Mare la catolici.

Programul a fost coordonat de catre d-na Miorița Săteanu. Această activitate a avut mai multe puncte – momente artistice ale grupului de elevi coordonat de d-na Florica Ruja, din care chiar colegul nostru, Alexandru David, face parte, urmand apoi o altă reprezentație artistică a Corului Traian Moșoiu, iar cel de-al doilea punct a constat în rostirea a mai multor poezii. D-na Ioana Precup a recitat mai multe poezii, creand o atmosfera intensă.

O surpriza mare a fost în momentul în care Alex a cantat un fragment dintr-o prisceană, urmand apoi să cante atat la început, cat și la sfarșit cu grupul. El ne-a cantat acesta prisceana cu ocazia Paștelui la catolici.

lansare02

Sursa foto: arhiva personală Cristina Ivancov

Dupa cum am spus și mai sus, proiectul a fost coordonat de d-na Miorița Săteanu, căreia îi mulțumim pentru toate pregătirile pe care le-a facut, dar și pentru gustările delicioase dintre momente.

Am precizat ca un moment artistic a fost al Corului Traian Mosoiu. Şi aceștia au interpretat melodii din repertoriul român, începand cu melodia Treceti batalioane Carpatii și încheiand cu o sinceră cantare La multi ani!

cristina si alex

Subsemnata, alături de Alex David. Sursa foto: arhiva personală

Ne-a facut plăcere să luăm parte la un astfel de eveniment. Îi mulțumim doamnei Miorița Săteanu pentru invitație și mulțumiri din partea lui Alex doamnei Ruja pentru coordonare.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: