Alte 101 motive pentru Ghibu

Alegerile fiecăruia au o importanță deosebită în societatea în care trăim, iar când vine vorba de viitorul nostru, alegerile pe care le facem sunt răspunsul a ceea ce dorim să devenim în viață.

 

Liceul Ghibu

Foto: ANDREI ŢIBURCĂ

În continuare vă vom prezenta alte 101 de motive, atât ale elevilor care anul acesta îşi vor încheia drumul ghibist, cât şi celor care îl vor continua.

maria bodiu

MARIA BODIU

Portal spre libertate

,,Liceul Onisifor Ghibu a fost întotdeauna un exemplu semnificativ de implicare în viața şi dezvoltarea elevului. Consider că, prin tot ceea ce implică educația, plăcerea de a participa în diferite activități, cât şi frumoasa legătură dintre profesor şi elev, liceul nostru este un portal spre libertatea culturii şi a pasiunilor, conturând un drum învăluit în lumina frumuseții puse la dispoziție de un viitor frumos, colorat.” (Maria Bodiu)

 

,,Mă numesc Adrian Samuel Paşca, elev în clasa XII-C, am 18 ani şi sunt mulțumit de liceul pe care o să îl termin în acest an. Ghibu este mai mult decât o simplă şcoală, este un colectiv, o a doua casă, o a doua familie, formată din profesori care devin mentori şi prieteni care devin frați.”

 

,,După mine, Ghibu este o şcoală destul de bună. Ghibu are nişte profesori extraordinari, buni, care ştiu ce fac. În rest, nişte oameni primitori. Cum domnul director doreşte îmbunătățirea şcolii pe zi ce trece, sunt cumva gelos că termin şi nu pot să am parte de o schimbare. Eu aş alege Ghibu din toate punctele de vedere.” (George, 18 ani)

 

,,Motivul principal pentru care am ales Ghibu se datorează faptului că este un liceu bun, majoritatea profesorilor fiind calitativi.” (Darius, 19 ani)

 

,,Liceul Teoretic Onsifior Ghibu este instituția care a contribuit la formarea mea, datorită profesorilor bine pregătiți şi a colectivului primitor. Dacă ar fi să dau timpul în urmă, aş face aceeaşi alegere. Acest liceu nu numai că îți oferă o mulțime de cunoştințe, ci îți dă şi posibilitatea de a te implica în diverse activități şi proiecte.” (Alexandra, 18 ani)

 

,,Liceul Teoretic Onisifor Ghibu este unul dintre cele mai bune licee din oraş. Are profesori care sunt foarte bine pregătiți şi înțelegători. Zilele trecute am văzut un profesor de matematică explicându-i unui elev exercițiile pe care acesta nu le înțelege. Se putea vedea dăruirea profesorilor pentru elevi şi munca lor.” (Sergiu, XII C)

ionut tripon

I0NUŢ TRIPON

101 plus

,,Motivele pentru care m-aş reînscrie în Ghibu sunt mai multe de 101, dar cred că mă voi limita la cele mai importante pentru mine.

  1. Colectivul, format din elevi şi profesori, elevi care nu au prejudecăți şi te apreciază în funcție de comportamentul pe care îl ai, care te acceptă şi sunt dispuşi să te ajute cu orice problemă personală pe care o ai, iar profesorii care nu te dezvoltă doar educațional, ci şi emoțional, nepăstrând rigida şi recea barieră strict profesională;
  2. Ghibu nu se bate cu cărămida în piept şi nu se ascunde în spatele unei reputații, chiar dacă o are. Ghibu este format din oameni simpli şi, cu toate că mulți sunt extrem de talentați, nu îi consideră pe ceilalți inferiori;
  3. Puternica prezență a culturii româneşti. Când termini Ghibu, nu ai cum să nu o îndrăgeşti;
  4. Caracterul şi perspectivele asupra vieţii ale profesorilor, care m-au ajutat să-mi formez bazele propriilor principii de viață.

Ghibu este şcoala care şi-a lăsat amprenta asupra vieții mele cum cred că nicio altă şcoală n-ar fi putut şi sunt mândru să spun că, odată ghibist, toată viața ghibist.” (Ionuț Tripon, XII C)

,,Pentru că Ghibu nu e doar un liceu, e o familie.” (Darius Iova, XI A)

front ghibu

Aceasta este partea a doua din ,,101 de motive pentru Ghibu”. Cât de curând va urma încă o parte, în care elevii vor transmite viitorilor ghibişti motivele pentru care merită să aleagă Ghibu.

Rămâneți cu ochii pe LOGO PAPER!

au consemnat DALIA ŢIGAN şi THOMAS AGUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: