FĂŞIE & ŞENDRUŢIU: Dialog cu Cristina Almășan. Plus VIDEO

Din ultimele studiile efectuate, putem nota faptul că majoritatea adolescenților aleg să vizioneze videoclipuri pe platforma YouTube, decât să se uite la televizor.

Acest fapt poate fi privit drept un avantaj de către comunitatea YouTube sau drept un dezavantaj de către cei de la televiziune.

cristina almasan

Printre mulți alți YouTuberi de succes, se regăseşte şi Cristina Almăşan. Cristina este un YouTuber, în vârstă de 26 de ani, născută în Timișoara, iar acum locuiește în București încă din timpul facultății. În mod uimitor, aceasta, a reuşit să ajungă anul acesta la un total de peste 500.000 de abonați.

Am avut ocazia de a purta o conversație cu Cristina, prin care tânăra ne-a povestit câteceva despre pasiunea ei si lucruri din viata sa.

Pasiunea ei a început să dea roade încă de acum 7 ani unde, în anul 2013, aceasta l-a cunoscut pe YouTuberul Mikey Hash și a lucrat o bună perioadă de timp cu el ( în spatele camerei ), pe scenariu și social media ( ea ocupându-se de paginile lui ). Însă proiectul acesteia a început abia in 2017, unde la doar un an de YouTube împlinit, aceasta a reuşit să atingă un total de 100.000 de abonați, iar în următorii ani alții 400.000, ajungând în acest moment la suma de peste 500.000 de abonați.

Unul dintre videoclipurile ei populare de pe canal este acela în colaborare cu Irina Columbeanu intitulat Cum să faci un slime cu Irina Columbeanu.

La fel ca oricare dintre noi, aceasta are un model. „Urmăresc câțiva YouTuberi din România, iar pe câțiva dintre ei îi cunosc și personal. Însă adevăratul YouTuber care m-a inspirat cel mai mult este Liza Koshy, un YouTuber american”, afirmă Cristina.

În viitorul apropiat, Cristina îşi doreşte o colaborare cu Koshy şi Miranda Sings, care sunt de altă naționalitate, iar de la noi din ţară cu Selly, Dorian Popa, Bianca Adam, Emil Rengle, Ionuţ Rusu, Mircea Bravo şi mulți alţii.

Canalul de YouTube al Cristinei

CASIAN FĂŞIE, ROBERTO ŞENDRUŢIU

casian si roberto

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: