BIRĂU & CONTRAS: Calificat la două competiții naționale

Isidor Birău, elev în clasa a VIII-a B la Liceul Onisifor Ghibu, a intrat la faza naţională a Olimpiadei de limba engleză.

crop isidor birau

ISIDOR BIRĂU. Foto: Luminiţa Dubău

Am aflat o ştire de ultimă ora despre Isidor: după o redistribuire, a reusit să se califice la încă un concurs naţional.

Doamna profesoara Luminiţa Dubău ne va povesti mai multe: „Am plăcerea si bucuria de a scrie din nou despre elevul meu, Birău Isidor, din clasa a VIII-a B. După calificarea la faza națională a concursului de monologuri în limba engleză Speak Out, am avut amândoi o a doua surpriză: calificarea la Olimpiada de engleza, faza națională, care va avea loc la Ploiești în aprilie. Vă întrebați dacă Isidor are resurse pentru ambele competiții naționale? Bineînțeles. Pentru că acest an școlar este anul lui de glorie, pe care doresc să îl încheie cu succes în iunie, când va avea examenele naționale. You’ll make it big, Izy, right?”

 

O altă latură a lui Isidor

L-am intrebat pe Isidor daca mai are vreun hobby. Ne-a marturisit ca nu are in momentul de faţă nicio activitate pe care s-o practice constant sau care să facă sa-i dispara interesul fata de limba engleza.

Urmatoarea intrebare pe care i-am adresat-o olimpicului nostru a fost daca il mai fascineaza si alte materii la fel de mult ca engleza. Isidor ne spune ca a inceput sa-i placa limba franceza foarte mult si o intelege foarte bine.

Ca orice adolescent, are nevoie de o pauza, iar timpul liber si-l petrece iesind afara cu prietenii. Uneori simte nevoia sa se plimbe singur, sa se bucure de putina liniste.

Muzica face parte din viata fiecaruia, asa că l-am intrebat ce fel de muzica asculta. Ne-a spus ca nu este foarte pretentios in materie de muzica, dar cel mai mult asculta Rock alternative, EDM si Iofi.

Nicio zi nu este la fel ca alta, Isidor nu are o anumita rutina, depinde de scoala, de cantitatea de teme primita sau la ce are de invatat.

Nu  practica in momentul de faţă niciun sport, dar pe viitor nu se ştie.

LUCAS BIRĂU, ALEX CONTRAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: