CĂTĂLINA VOTAV: Un gând de după simulări

În 18 şi 20 martie au avut loc simulările pentru examenul de bacalaureat, susţinute de elevii claselor a XI-a şi a XII-a.

In primul articol mi-am scris parerea personala, iar in acesta voi consemna opinia Adrianei Stiube (XII B ) si a Mirelei Gavris (XI C) .

ADRIANA STIUBE: „Pot sa spun ca a fost  destul de bine, la Română nu ma asteptam deloc sa cada roman  interbelic la subiectul III . Eram aproape sigura ca o sa pice poezie.

ADRIANA STIUBE

ADRIANA ŞTIUBE

La Istorie a fost destul de accesibil subiectul, dar de asemenea la subiectul III am avut mici probleme. La Logica a fost ceva mai «nou», fiindca a fost prima simulare, dar pot sa zic ca m-am descurcat, nu atat de bine cum mi-as fi dorit, dar pana la vara sigur o sa umplu golurile existente.”

MIRELA GAVRIŞ: „La Română a fost totul bine, chiar a cazut un subiect pe care l-am lucrat destul de mult acasa si nu am avut probleme, iar la Mate m-au surprins cateva subpuncte care au fost destul de grele, lucru confirmat si de doamna profesoara.

mirela gavris

MIRELA GAVRIŞ (sursă foto: Facebook)

In plus mi s-a parut o idee buna aplicarea grilelor la matematica, deoarece am putut intr-un fel sa ne verificam rezultatele”.

Subiectele cu grila de la clasa a XI-a au surprins pe toata lumea si au starnit atat reactii pozitive, cat si reactii negative.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: