ANDREEA FEHER: Cum recunoşti un om fericit. Plus AUDIO

Deseori se întâmplă să fii în căutarea unei cărți care să nu presupună prea mult efort la lectură, o carte care să fie agreabilă, nu plictisitoare.

Dacă și ție îți place să citești, eu îți recomand Oamenii fericiți citesc și beau cafea.

Romanul Oamenii fericiți citesc și beau cafea de Agnes Martin-Lugand este scris într-o manieră simplă, cu o poveste convingătoare.

Povestea lui Diane începe într-un mod brutal, cu un eveniment tragic – moartea soțului și a fiicei ei într-un accident de mașină.

Deși deține o cafenea la Paris, care poartă titlul poveștii, Diane alege să îndeplinească  dorința fostului ei soț  și se refugiază într-o localitate din Irlanda. O întâlnire neașteptată o face să vadă din nou lumea cu încredere și cu forța regăsita.

Flavia Petricaș

FLAVIA PETRICAŞ

„Am început să citesc cartea pentru că mi s-a părut interesant titlul. Mi-a plăcut faptul că surprinde probleme cu care mulți dintre noi ne confruntăm în decursul vieții. Povestea în sine este chiar o lecție de viață, care arată că viața trebuie trăită așa cum este ea, este ca un joc în care, dacă mizezi, ai toate șansele să câștigi. Recomand această carte, deoarece povestea lui Diane merită să fie cunoscută de cât mai multe persoane, cu speranța că va avea un impact pozitiv asupra cititorului”, spune Flavia Petricaș, o cititoare pasionată.

Oamenii fericiți citesc și beau cafea a apărut prima dată în limba franceză, titlul original fiind Les gens heureux lisent et boivent du cafe, iar în limba română a apărut în anul 2016, la Editura Trei.

Volumul costă 30 de lei și poate fi achiziționat online de pe diverse site-uri.

ANDREEA FEHER

andreea feher

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: