IGAȘ & POP: Un nou sezon One Punch Man. Plus AUDIO

Cu toții cunoaștem acel moment când îndrăgești foarte mult o serie, iar sezonul 2 întârzie să apară. Însă, din fericire pentru fanii seriei One Punch Man, sezonul 2 e mai aproape decât ar putea crede.

 

One Punch Man este un anime ce a uimit publicul în anul 2015, îmbinând responsabilitățile vieții de erou cu lupte captivante și reușind să creeze o bună doză de aventură, acțiune, science-fiction, supernatural, dar în special comedie.

Potrivit site-ului MyAnimeList.com, fanii i-au acordat nota 8,71, dar nici la popularitate nu stă mai prejos, aflându-se pe locul 5 la cele mai populare anime-uri din lume.

Sezonul 2 o să apară pe data de 10 aprilie 2019, fiind realizat de studio-ul J.C.Staff , care a mărit gama personajelor prezente în acțiune.

Povestea urmărește viața lui Saitama, așa-numitul One Punch Man, un super-erou ce își poate înfrânge inamicii cu un singur pumn. În această manieră, luptele au devenit plictisitoare și lipsite de vreo satisfacție, asta până când s-a înscris în Asociația Hero, sub sfatul discipolului său Genos.

În continuare, o fană a seriei ne-a împărtăşit o opinie.

Rebeca G

Rebeca Giurcanu

„Consider acest anime ca fiind unul dintre cele mai bune din ultimul timp. Este unic faţă de multe altele, având un umor bine pus la punct, ceea ce îți stârnește dorința de a viziona mai mult de fiecare dată. Fiecare episod te va face să râzi, anime-ul având o intrigă aparte, ţinând departe bine ştiutele clişee. Animaţia este una lină, iar vociile actorilor sunt bine alese, ceea ce face ca totul să meargă bine împreună. Recomand din suflet acest anime tuturor, indiferent de vârsta; vă va bine dispune în orice moment.

Stiu cu siguranţă că sezonul 2 va fi incredibil. Din diferite articole am aflat că se vor întoarce personajele principale, întâlnind noi obstacole, păstrând totuşi simţul umorului caracteristic acestora.

Anticipez mult revenirea anime-ului în aprilie anul acesta, şi încă o dată îl recomand cu mare drag oricui, fiind de asemenea o sursa de inspiraţie şi motivaţie extraordinară”, ne-a spus Rebeca Giurcanu, studentă în anul I la Facultatea de Fizică Medicală.

O parte din aceste informații le-am preluat de pe MyAnimeList.com

ELENA IGAȘ, GEORGE POP

Elena si George

ELENA IGAȘ şi GEORGE POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: