LAVINIA HĂLMĂGEAN: Cel mai mare atu al său este stilul propriu!

Isidor Birău este elev la liceul nostru în clasa a VIII-a B, având-o ca dirigintă pe doamna profesoară Luminița Dubău.

isidor birau

ISIDOR BIRĂU

Isidor va participa la Olimpiada de engleză, faza pe județ, pe data de 9 martie, dar va participa și la Concursul de monologuri Speak Out, la faza națională, pe data de 31 mai și 1 iunie, în judeţul Covasna.

Pasiunea lui Isidor pentru engleză a început de mic, jucându-se excesiv de mult pe calculator și, uitându-se la filme, toate fiind în engleză, totul a venit de la sine.

Isidor a venit la Ghibu în clasa a V-a, iar doamna lui dirigintă văzând că se descurcă foarte bine la engleză l-a îndrumat să participe la olimpiade și la orice concurs la care se putea: ,,Doamna dirigintă m-a ajutat enorm cu performanțele mele școlare în limba engleză. Nu îi pot mulțumi pentru toate orele de pregătire și încurajările primite. Sper să păstrăm legătura și după terminarea clasei a VIII-a”.

Am luat legătura și cu doamna profesoară Luminița Dubău și i-am cerut o opinie despre elevul său, iar aceasta ne-a declarat:
luminita dubau

Prof. LUMINIŢA DUBĂU

„Isidor Birău (VIIIB), Izy for short, este unul din elevii mei de forţă, căruia am plăcerea să îi fiu şi dirigintă. Ceea ce îl face o apariţie singulară este naturaleţea fantastică, bunul-simţ înnăscut, talentul rar ṣi o inteligenţă fină. Dar aṣ spune că cel mai mare atu al său este stilul propriu, rar întâlnit printre copiii de vârsta lui, care îl face extrem de carismatic.

Desigur că nu am ezitat sǎ îl încurajez să participe la concursul de monologuri. Incă de anul trecut i-am prezis You’ll make it big one day!, previziune care acum începe sǎ prindǎ contur, odată cu participarea la faza naţionalǎ a concursului.

Mi-aṣ dori ca această experienţă să îl pună în valoare, să însemne ceva important pentru el ṣi să îi determine într-un fel alegerile pe care le va face în viitor.

Who knows what future holds? Izy, congrats, and make it big!”

LAVINIA HĂLMĂGEAN

lavinia halmagean

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: