FĂŞIE & ŞENDRUŢIU: Cântă la opt instrumente (I). Plus VIDEO

Pentru unele persoane, muzica reprezintă arta cea mai apropiată de lacrimi şi de amintiri.

DIANA

Bianca-Diana Popa

Alții consideră muzica drept poartă spre eliberare a sentimentelor si a emoțiilor, care zac în interiorul sufletelor acestora, aşteptând cu nerăbdare să dea față cu realitatea.

Bianca-Diana Popa este un exemplu concret al iubitorilor de muzică care se lasă oglindiți de către aceasta. Ea este elevă in clasa a XI-a la Liceul De Arte Oradea, profil muzică, canto popular. Aceasta este nu doar cântăreață de muzica populară, ci şi de pop.

Bianca Diana Popa interpretând piesa „Vai, sărmana Basarabia” în Piața Unirii, la spectacolul dedicat Marii Uniri, 1 Decembrie 2018

 

Tânăra de 16 ani este una dintre elevele de aur ale Oradiei, apreciata astfel pentru talentele ei innascute. Aceasta până în prezent are capacitatea de a cânta la opt instrumente, printre care se numara pian, acordeon, clarinet, fluier, caval, nai, chitara, saxofonul, acesta in studiu, şi, desigur, cel mai de pret instrument muzical pe care omul il poate folosi in totalitate pentru a transmite celor din jur emotii inedite – vocea.

Dupa cum au notat si cei de la Observator, tânărul geniu in muzica este detinatoarea unui talent rar întalnit in zilele noastre, mai exact ureche absolută.

Cu acest talent, tânăra, auzind orice nota muzicala, oriunde, poate specifica exact ce nota a fost aceea. Acest talent il regasim si la faimosul compozitor in domeniul muzicii clasice, Wolfgang Amadeus Mozart.

CASIAN FĂŞIE, ROBERTO ŞENDRUŢIU

casian si roberto

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: