ŞANDRO & ŢENŢ: Peisajul te lasă fără cuvinte

Vacanţa intersemestrială se apropie şi probabil mulţi dintre voi nu ştiţi unde să călătoriţi sau ce să faceţi, aşa că ne-am hotărât să vă arătăm locul perfect pentru relaxare şi distracţie.

Pentru a te bucura pe deplin de acest anotimp frumos, Pârtia Șuior din Maramures are privelistea perfecta.

Preturile sunt accesibile, la unele abonamente de urcari ai chiar si masa inclusa, iar mancarea de la restaurant este traditionala si foarte buna.

Pârtia este mare, urcarea cu telescaunul dureaza intre 12 si 15 minute, se pot inchiria si schiuri sau snowbord-uri pentru cei care nu au. Pârtia ofera vizitatorilor nepriceputi ore de schiat cu un instructor autorizat, iar copiilor si parintilor mai linistiti le ofera si un loc mai retras de schiat la cota 1.000, unde se pot da cu colacul.

In ciuda frigului si gradelor scăzute, este o placere sa privesti acel peisaj mirific, care te copleseste si te face sa te simti ca intr-o poveste. Gazdele pensiunilor si hotelurilor ii asteapta pe vizitatori cu camera curate, calde, cu bunătăţuri alese şi privelişti minunate.

Din punctul nostru de vedere, este un loc ce merită vizitat de iubitorii acestui anotimp. Cu siguranţă, nu veţi regreta alegerea făcută.

image004

LĂCRĂMIOARA ŞANDRO şi ANDRADA ŢENŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: