ROXANA BAR: Poveste cu o iubire copilărească

Eleanor Park este o carte care reflectă multe probleme ale societăţii din ziua de azi, printre care abuzul în familie sau bullying-ul.

carte

Foto: Roxana Bar

Personajul principal al acestei cărți este Eleanor, o fata de 16 ani ce provine dintr-o familie cu inca trei frati si un tata vitreg alcoolic, care o uraste.

Dupa un an in care a stat in casa unor prieteni de-ai mamei sale, aceasta se intoarce in casa unde locuieste familia ei – o noua scoala, un nou oras, oameni noi. Aceasta este abuzata de catre tatal ei si batjocorita de catre colegi pentru felul in care arata, pana cand il cunoaste pe Park, fapt ce o ajuta sa vada atat lumea, cat si propria persoana, cu alti ochi.

Dupa ce tatal vitreg al lui Eleanor afla că aceasta are un iubit, incearca sa ii faca rau. Amenintata cu moartea, nu credea ca va reusi sa scape. Singura persoana pe care o putea cauta era Park; dupa ce a sarit pe fereastra in toiul noptii, a ajuns la casa tanarului.

Ce se intampla in continuare puteti afla citind Eleanor Park, o carte care ne arata ca iubirea, chiar si una copilareasca, ne poate salva.

Carte publicată în 2015; 376 pagini, preţ: 36.6 lei pe www.carturesti.ro

bar roxana, sf- arhiva personala

Roxana Bar, foto arhiva personală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: