CRISTINA IVANCOV: Înger sau demon?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să stai pe canapea în cea mai călduroasă pătură şi să vizionezi un serial dramatic şi totodată amuzant? Să vizionezi un serial care să te ţină mereu cu sufletul la gură?

lucifer-season-2

Serialul Lucifer este impartit in patru sezoane, trei sezoane aparute, iar sezonul patru urmand sa apara curand. De asemenea, el este bazat pe drama, comedie si in unele episoade apar si scene horror.

La nivel de tara, Lucifer se afla in topul celor mai vizionate seriale din România.

Serialul il are ca  personaj principal pe Lucifer care este jucat de Tom Ellis, care este insusi Diavolul in film, cel care paraseste Iadul pentru o vacanta in Los Angeles.

Acesta o intalneste pe  Det. Chloe Decker, interpretata de  Lauren German, urmand apoi sa se alature demonul Mazikeen (Lesley-Ann Brandt) si multi altii, acestia mai tarziu rezolvand crime, arestand oameni si facand dreptate.

Serialul a reusit sa capteze atentia oamenilor prin lucrurile pe care le traieste Lucifer, care este inconjurat de oameni si care mai tarziu i se alatura detectivei, rezolvand cazuri impreuna cu ea.

lucifer grup

Am intrebat mai multi fani ai serialului Lucifer de ce recomanda acest serial, primind raspunsuri clare si precise, precum „Ai ce invata din el, sa vezi cum e raiul si iadul, daca e bine sau rau ce faci, care te face sa-ti dai seama ca raul nu e ceea ce pare”; „În serial am reusit  sa vad oarecum faţa lui Lucifer ceea ce m-a fascinat, iar pentru cei interesati le recomand vizionarea lui”, multe alte recenzii fiind pozitive.

Asa ca, draga cititorule, te invit sa gusti din coltisorul de rai pe care ti-l ofera Lucifer!

Vizionare plăcută!

                                                                                                                             CRISTINA IVANCOV

Cristina Ivancov

CRISTINA IVANCOV

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: