ALEXANDRU DAVID: Focul i-a mistuit casa!

Avem pe rol, după cum ştiţi, un material în serial cu obiectivele turistice din satul Tăşad. Din păcate, din această localitate ne-a venit în zilele trecute şi o veste proastă.

 

În data de 4 decembrie, marţi seara la ora 18:00, casa unei sătence pe numele de Murvai Floare, în vârstă de 73 de ani, a luat foc şi a ars din temelii.

Conform pompierilor, un carbune a sarit din soba si a aprins materialele inflamabile lipite pe perete.

In prag de iarna, nana Floare a ramas doar cu hainele de pe ea. Din fericire, nepoata acesteia, pe care o creste singura, din ajutorul social primit de la primarie, nu se afla la fata incidentului in momentul izbucnirii focului, fiind plecata la o vecina.

In prezent, nana Floare locuieste la niste vecini inimosi si incearca sa-si refacă un minim material de la care sa-si poata continua viata.

După cum am specificat şi mai sus, pe aceasta femeie au ajutat-o satenii cu donaţii pentru a-şi începe reconstruirea casei.

Domnul Vlad Gheorghe a participat cu o donaţie mai mare de materiale de construcţii necesare pentru reclădirea casei, iar domnul Hendre Gheorghe şi-a asumat responsabilitatea de a-i construi casa pe gratis.

Haideţi să o ajutăm cu toţii pe nana Floare! Vă îndemnăm să donaţi orice obiect util, dar de care vă puteţi lipsi (haine, tacâmuri, alimente neperisabile etc.), pentru dânsa fiind un început de drum.

Donaţiile vor fi centralizate în clasa a IX-a B, cladirea nouă, la parter, diriginte prof. Florina Danilă, la elevii David Alexandru si Nicolae Darius.

Precizăm că toate aceste informaţii le facem publice cu acordul victimei acestui incendiu.

Pentru alte informatii sau pentru persoanele din afara şcolii, număr de telefon de contact 0758 131 513, David Alexandru.

Haideţi să o ajutăm pe nana Floare! Orice ajutor contează pentru dânsa!

ALEXANDRU DAVID

nicolae darius si alex david

Darius Nicolae şi Alexandru David

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: