CĂTĂLINA VOTAV: Ziua olimpicilor la Ghibu!

Revenim, după cum am promis, asupra festivității de luni, din sala festivă.

elevi

Foto: Ioana Reștea

De la ora 14, sala festivă a Liceului Onisifor Ghibu a găzduit un eveniment eterogen, care a însemnat comemorarea patronului spiritual, Onisifor Ghibu, de la moartea căruia s-au împlinit în 31 octombrie 46 de ani.

S-au prezentat cateva proiecte cu finanțare internatională, pe rol sau în asteptare, s-au premiat olimpicii din anul scolar precedent si s-a jucat o mini-piesa de teatru, susținută de elevi ai școli noastre.

actori elevi

Foto: Ioana Reștea

Piesa se numește Împreună facem o lume mai bună!

Domnul Alin Novac Iuhas, în interventia sa, a spus urmatoarele: “Astfel de proiecte reprezintă o oportunitate internațională pentru cadrele didactice, in special de formare in spațiul educațional european. Ce mă bucură este ca-n aceste proiecte sunteți implicați și voi, elevii, care veți reuși să descoperiți lucruri noi, oameni noi, locuri noi, să schimbați impresii despre sisteme de învățământ din toate țarile participante.

Alin Iuhas Novac

Domnul Alin Novac Iuhas. Foto: Ioana Reștea

Pot spune ca orice astfel de experiența e un caștig pentru fiecare dintre părțile implicate. De aceea permiteți-mi să vă mulțumesc pentru invitație si să vă urez succes in toate activitățile desfașurate”.

prof. Dascalu

Prof. Lenuţa Dascălu

“Doamna profesoară

Lenuța Dascălu

m-a îndrumat și susținut

în toate căutările mele”

Una din participantele la festivitate, Ioana Bițiș, ea însăsi premiata în cadrul întâlnirii, a declarat urmatoarele: “Am participat la olimpiada de religie Alianta Evanghelică, ajungând până in etapa judeteana, temele cerute fiind relativ ușoare și inspiratoare. Consider că participarea la olimpiadele școlare, lăsând la o parte efortul și rezultatele, are un caracter benefic pentru CV-ul ce va urma sa ni-l intocmim fiecare, atunci când vom intra pe piata muncii.

ioana bitis

IOANA BIȚIȘ. Foto: Ioana Reștea

Aș dori să multumesc doamnei profesoare Lenuta Dascalu, care m-a indrumat și sustinut in toate căutările mele.”

CĂTĂLINA VOTAV

catalina-votav

CĂTĂLINA VOTAV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: