SZABO PAULA: „Credeți în potențialul vostru!”

Vlad Marinău, elev al Liceului Onisifor Ghibu, clasa a IX-a C, diriginte prof. Mircea Pop, este component al Lotului Național de baschet U16, jucând pe postul de conducător de joc și avându-l ca antrenor pe domnul Zoran Vranes.

Vlad Marinau SF- CSM Oradea 2

Sursă foto: arhiva personală Vlad Marinău

Vlad a început să practice baschet în clasa a II-a, pe la vârsta de 8-9 ani, iar acum este primul jucător din cadrul proiectului dezvoltat de LPS Bihorul și Academia CSM Oradea care a avut șansa de a juca la Campionatul European de  juniori.

Fiind prezent la șapte meciuri din Campionatul European U16 masculin Divizia B – ediția 2018, lipsind doar la un singur meci, acesta a ajutat la clasificarea României pe locul al VIII-lea, dintr-un total de 24 de echipe.

Având antrenamente zilnice, uneori chiar și de două ori pe zi, Vlad a învățat să își organizeze foarte bine timpul. Oscilând între meciuri, antrenamente și școală, acesta face doar lucrurile obligatorii pentru școală și de cele mai multe ori rămâne cu informațiile necesare direct de la ore.

Intrând în liceul nostru cu media 9,89, a ales profilul matematică-informatică pentru că vrea să învețe lucrurile care îl pasionează și interesează cel mai mult, pentru că a cunoscut majoritatea profesorilor dinainte să vină în școala noastră și din dorința de a nu dezechilibra balanța școală – sport.

SF- Arhiva personala

VLAD MARINĂU

Mesajul lui Vlad pentru jucătorii de baschet este următorul:

„De fiecare dată când pășiți pe teren, să dați tot ce e mai bun din voi, fie el antrenament sau meci. Credeți în potențialul vostru!”

SZABO PAULA szabopaula12@gmail.com

szabo-paula

SZABO PAULA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: