CLAUDIA GAVRILAȘ: „Vreau să aduc un impact pozitiv în Ghibu”

El este Darius Iova, elev în clasa a XI-a, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. Alegerile pentru această funcție vor avea loc mâine, 12.10.2018. LOGO Paper dorește să-i prezinte discursul său de aspirant la funcția de vicepreședinte.

Screenshot_20181011-121449

DARIUS IOVA

„Salut! Eu sunt Darius Iova, din clasa a XI-a A, profil Filologie – Intensiv engleză. Nu am ratat oportunitatea de a candida pentru funcția de vicepreședinte, pentru că vreau să aduc o schimbare în liceul nostru. Nu fac asta pentru a mă vedea pe mine sus, ci pentru că vreau să vă văd pe fiecare dintre voi ajungând acolo. Cred că asta este adevărata menire a unui lider. Vreau să organizez activități legate de toate domeniile, astfel încât fiecare dintre voi să poată fi implicat în ceea ce-i place.

Un prim lucru ar fi Balul Bobocilor. Am făcut și fac în continuare dans și ca atare mă pot ocupa de pregătirea bobocilor. În plus față de balurile din anii trecuți, aș lucra cu bobocii și la partea de expresivitate, eu făcând actorie.

Alte calități care cred eu că mă recomandă pentru această funcție ar fi spiritul de echipă: am experiența muncii în echipă, deoarece am participat la cam toate activitățile presupuse de proiectele practice derulate în școală, fac parte din echipa de volei băieți a liceului, excelente abilități de interacțiune cu copiii, dobândite prin activitatea de doi ani ca voluntar local la proiectul Discover, bune abilități de comunicare dobândite prin activitatea ca voluntar la Teatrul Regina Maria, leadership (lider al clasei din care fac parte), bune competențe de organizare dobândite ca participant la EduBiz și ca reprezentant al clasei în Consiliul Școlar al Elevilor, am experiență în organizare ca urmare a implicării în organizarea evenimentelor școlare și extrașcolare, cel mai major fiind Balul Bobocilor, unde am fost de la participant până la mentor, atât anul trecut, cât și în prezent.

De asemenea, am făcut parte din echipa Ghibu la Balul Balurilor anul trecut. Am reprezentat liceul și la «Școala non-violență» și am participat la concursul de monologuri dramatice «Star din bibliotecă».

Mă consider orientat spre soluții, în caz de probleme. Sunt la Ghibu încă din clasa I și această școală a făcut atât de multe lucruri pentru mine, așa că acum e timpul ca și eu să fac ceva pentru ea. Vreau să aduc un impact pozitiv în Ghibu, pentru că Ghibu înseamnă potențial maxim, care se află în fiecare din noi și trebuie exploatat.

Un alt lucru pe care țin neapărat să-l fac este repunerea paginii web a liceului în funcțiune și de asemenea, vreau să continuăm seria de «Nopți albe la Ghibu» pentru o mai strânsă relație între noi și să știți că interesele voastre sunt prioritățile mele.

Sunt nerăbdător să ascult ideile fiecăruia dintre voi, pentru că împreună putem îmbunătăți totul!

Schimbarea nu începe cu „S”, începe cu Darius! Votați-mă ca vicepreședinte și vă promit un an școlar în care o să aveți șansa să participați la activități și cercuri unde părerea voastră contează mereu!”

Haideți să-l susținem pe Darius Iova!  Cu siguranță, Darius Iova își merită titlul de vicepreședinte al școlii noastre, datorită  abilităților sale și spiritului social pe care-l are.

Votați Darius Iova!

CLAUDIA GAVRILAŞ gavrilasclaudia22@gmail.com

CLAUDIA GAVRILAS

CLAUDIA GAVRILAŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: