DARIA COPOS: Rămas bun, liceu! VIDEO

Anii de liceu sunt cei mai importanţi ani din viaţa noastră, cu toate că vom realiza asta abia după ce aceştia au trecut. Trecând de la agonie la extaz şi de la extaz la agonie, anii de liceu au fost martorii maturizării noastre.

Am fost încântată de acest profil, şi anume secţia de Jurnalism, deoarece ştiam că aceasta este o modalitate care mă va ajuta să lucrez cu oamenii şi care îmi va oferi posibilitatea de a mă exprima liber.

În amintirea acestor ani, sunt mândră că am reuşit să realizez ceva, să interacţionez cu diferite persoane interesante şi talentate pentru a produce materiale, să ies din mediul de confort pentru a face ceva practic.

Eram fericită când pregăteam un interviu, dar totodată pregătită pentru a primi părerile tuturor, bune sau rele, deoarece consider că eşecurile duc la realizări şi mai mari şi orice comentariu trebuie tratat ca atare.

Îmi pare bine că am reuşit să ne lăsăm amprenta asupra acestei şcoli şi mai ales prin înfiinţarea propriului studio LOGO Paper.

Voi fi recunoscătoare domnului profesor, pentru toată îndrumarea, silinţa şi atenţia pe care ne-a oferit-o. Ne-a învăţat cum să rămânem mereu cu capul sus, cum să rezolvăm o problemă, să evadăm dintr-o situaţie dificilă şi, cel mai important, să avem încredere de sine.

Doresc să închei prin a le mulţumi tuturor profesorilor care ne-au îndrumat şi ne-au deschis minţile, şi prin a-i sfătui pe cei care vor veni în locul nostru să profite de fiecare moment de liceu.

DARIA COPOS

filmare şi editare video: FLORIN MIHOCAŞ

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: