Joburi neobişnuite care-ţi aduc mulţi bani

„Am nevoie de un job!”Acestea sunt cuvinte pe care le auzim adesea la tinerii abia ieşiţi de pe băncile şcolii. Mulţi dintre aceşti tineri au suficiente cunoştinţe în domeniul pe care l-au urmat, dar cu toate acestea se luptă pentru a-şi găsi o slujbă.

 

Vremurile în care trăim le oferă persoanelor care îşi caută un loc de muncă oportunităţi la care nici măcar nu s-au gândit până acum, joburi mai puţin obişnuite, dar care aduc un venit satisfăcător.

 

Bucătar pe submarin

Lucrând ca bucătar pe submarin în Australia, ai putea lua 200.000 $ pe an. Dacă ai deja şase ani de experienţă ca bucătar pe mare, acest job este pentru tine.

 

Căutător de petrol și gaze naturale

Dacă îţi place să faci scufundări, atunci poţi combina acest lucru cu o slujbă ce presupune cercetarea platformelor petroliere şi montarea unor conducte sub apă. Acest job îţi poate aduce 80.000 $ pe an.

 

Vânător de recompense

Aceasta este într-adevăr o slujbă ciudată. Vânătorii de recompense îi prind pe infractori, pentru a primi în schimb recompense financiare însemnate. Venitul anual al vânătorilor de recompense este cuprins între 50.000 $ şi 80.000$. Jobul acesta este foarte dificil şi periculos, iar pregătirea specială este de cele mai multe ori obligatorie.

Read the rest in Paperless

ALEXANDRA ŞTIOP

ALEXANDRA STIOP

ALEXANDRA ŞTIOP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: