DENISA LEAC: Lucrează în vacanță în Băile Felix!

În liceul nostru a sosit în cursul zilei de joi, 17 mai, un pachet de flyere din partea Turism Felix. Informațiile se adresează acelor tineri aflați pe băncile şcolii care doresc să lucreze în cursul apropiatei vacanțe de vară.

adriana

Foto: Denisa Leac

Pentru a afla mai multe detalii am luat legătura cu doamna Mariana Lazăr, șef Resurse Umane, care ne-a răspuns cu amabilitate la toate întrebările.

Pentru a ajunge la unul dintre aceste posturi, trebuie să urmezi câteva etape.  În primul rand să aplici pentru un post dorit.

Optiunile sunt: ajutor ospătar, ajutor bucătar, lucrător bucătărie (spălat vase) și cameristă.

DSC_4911

Sursă foto: Turism Felix

Apoi trebuie să te prezinți la un interviu, dupa ce vei fi contactat de un reprezentant al firmei.

Care sunt avantajele unui astfel de job temporar în vacanță de vară? Vei beneficia de un salariu, la care se adaugă tichete de masă. Doamna Lazăr ne-a precizat că salariul minim este de 1900 lei, la care se adaugă spor pentru zilele de sâmbătă și duminică; săptămâna de lucru presupune cinci zile de activitate și două zile libere.

Opțional, pe toată perioada de activitate puteți beneficia de cazare.

Nu e de neglijat faptul că ai ocazia să beneficiezi de experiență de lucru care te va ajuta în viitor dupa terminarea școlii.

În plus, ai ocazia să cunoști standardele de lucru în cele mai bine cotate complexe balneare din Romania, Lotus Therm Spa and Luxury Resort, Hotel Internațional, Hotel Poienița, Hotel Mureș, Hotel Nufărul și Hotel Termal.

De subliniat că nu este o condiție de angajare o experiență prealabilă în domeniu; tot ce trebuie să știi vei învăța la locul de muncă.

Pentru angajare ai nevoie de următoarele documente: o scrisoare de intenție (cerere de angajare, modelul il găsești la sediul firmei, la Departamentul Resurse Umane); curriculum vitae, carte de identitate (original + copie); acte de studii (original + copie, adeverință că ești elev).

Alte informații poți obține telefonic (tel. 0259318105), pe e-mail (recrutare@turismfelix.ro) sau personal la adresa: Băile Felix, strada Victoria nr 22, Departamentul Resurse Umane, luni – vineri, orele 8-15.

turism felix

Mulțumim doamnei Mariana Lazăr pentru amabilitatea și promptitudinea cu care a răspuns solicitării noastre.

DENISA LEAC denisa_leac@yahoo.com

denisa leac 02

DENISA LEAC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: