DALIA CIOARĂ & MIHAELA PUSTAN: Târg culinar în scop caritabil

Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, care susține cauza Asociației Caritas Eparhial Oradea, a organizat un târg culinar în scop caritabil, împreună cu elevii și profesorii acestui liceu.

received_1305700042906877

Foto: DALIA CIOARĂ

Târgul culinar s-a desfășurat marți , în data de 17 aprilie, în sala festivă a școlii, începând cu pauza mare. Elevii și profesorii liceului au fost invitați în sala festivă a școlii pentru a degusta preparatele culinare pregătite de către clasele care au participat, acestea fiind: clasa a V-a A , B, C, D și E , clasa a VI-a A, B , C, D, clasa a VII-a A (clasa cu cea mai mare sumă de bani adunată, dirigintă doamna prof. CătălinaMitrașca ), B, C, D, clasa a VIII-a A , B și E, clasa a IX-a A, C, D; clasa a X -a B și D , clasa a XI -a B și C și clasa a XII-a A și D.

Elevii si profesorii s-au putut bucura de preparate diferite: gustări reci, aperitive și dulciuri.

Conducerea liceului Teoretic Onisifor Ghibu a decis ca o parte din banii strânși, suma fiind de aproximativ 3.800 de lei, să fie donată cauzei „Terapie prin zâmbet”, înscrisă la Swimathon, un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România.

Și ceilalți bani vor fi donați unor familii care au nevoie de ajutor social, urmând să se cumpere haine şi alimente.

De asemenea, prin coordonarea doamnei profesoare Carmen Chiș , ambasador Swimathon, șase elevi din liceul vor înota sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10:00, la Bazinul Ioan Alexandrescu, pentru a sprijini cauza „Terapie prin zâmbet”.

received_1305700066240208

Foto: DALIA CIOARĂ

Târgul culinar din acest an s-a putut realiza datorită implicării domnului director, Iulius Radu Timar, a domnului director adjunct, profesor Călin Perțe, echipei de elevi coordonate de președintele Consiliului Școlar al Elevilor, Ioana Vasile, a juriului condus de profesorul Adrian Tencuțiu, ca și a elevilor, dirigintilor și profesorilor participanți.

DALIA CIOARĂ, MIHAELA PUSTAN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: