Un sfârșit de săptămână plin de evenimente culturale

Orașul devine mai dinamic zilele acestea odată cu evenimentele organizate prin programul Bursa Talentelor!

unnamed

Photocredit: Remus Toderici

În cadrul proiectului Asumarea identității etnice prin fotografie elevii Școlii Creștine Private din Cartierul Rromilor Tinca învață aspecte legate de fotografie. Fotografi voluntari și profesori instruiți i-au învățat pe copii să surprindă aspecte legate de cultura și tradiția locală prin fotografie. A sosit momentul ca rezultatele copiilor să fie expuse în Oradea, dându-ne posibilitatea de a admira munca lor și a le întări încrederea în forțele proprii.

Pentru detalii despre expoziția Comunitatea Tinca prin ochi de copil, accesați link-ul de aici

unnamed

CititOradea își propune să bucure iubitorii de cultură din județul nostru. Proiectul are în vedere premierea a cinci localuri pro cultură din județul Bihor și dotarea acestora cu minibiblioteci, organizarea unui maraton cultural și organizarea primului Festival Internațional de Carte din Oradea, în perioada 22-24 iunie.

Duminică, 22 aprilie, se va desfășura maratonul cultural. Vor avea loc mai multe evenimente desfășurate în diferite locații din orașul nostru și inaugurarea a trei colțuri ale cititorilor – minibiblioteci în cafenele.

Dacă doriți să serviți o porție de cultură, găsiți detalii aici.

unnamed

Sursă foto: arhiva Fundaţiei Comunitare Oradea

În perioada 19-22 aprilie va avea loc primul Masterclass de muzică de cameră din Oradea dedicat elevilor şi studenţilor. Cursurile vor fi susţinute de prestigioşii solişti Mihaela Anica (flaut) şi Horia Maxim (pian).

Duminică, 22 aprilie, la ora 13, în Aula Magna a Universității Oradea va avea loc un concert în care cursanții Masterclass-ului de muzică de cameră vor prezenta pe scenă o parte din ceea ce au învățat în cele trei zile de cursuri. Pentru iubitorii de muzică dornici să participe la concert, detaliile evenimentului se găsesc aici.

FUNDAŢIA COMUNITARĂ ORADEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: