TABITA MARINĂU: Nu renunţaţi niciodată!

De câte ori nu aţi fost descurajaţi de persoanele din jur în momentul în care le-aţi spus despre visul vostru? De câte ori vi s-a spus: „E imposibil!” „E infantil!” „Nu vei reuşi să faci acest lucru!” Cred că de foarte multe ori.

După ce aţi avut o astfel de discuţie, cu siguranţă v-aţi simţit descurajaţi, nu aţi mai fost atât de entuziaşti ca şi atunci când ştiaţi doar voi visul pe care l-aţi avut.

Ce e de făcut în situaţii în care ai impresia că toată lumea este împotriva ta?

Răspunsul e foarte simplu: ignorăm şi evităm aceste persoane, pentru  simplul motiv că în ziua de azi nimeni nu vrea să vadă că ai reuşit să te afirmi, să fii peste ei.

Majoritatea persoanelor sunt egoiste şi nu suportă să recunoască faptul că tu ai realizat ceva ce ei nu ar fi putut face.

Oricare ar fi situaţia, acest tip de persoane trebuie evitate.

După ce am trecut de aspectul de mai  sus, tot ceea ce trebuie să facem este să credem în noi şi în visul nostru şi să muncim extrem de mult pentru a-l putea vedea realizat şi pentru a ne putea simţi împliniţi.

În orice caz, nu renunţaţi niciodată la visele voastre doar pentru că vi s-a spus că nu e posibil – este posibil dacă aveţi puterea şi voinţa de a vă urma visele şi de a face tot ceea ce este posibil pentru a le realiza.

TABITA MARINĂU

tabita marinau

TABITA MARINĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: