MĂDĂLINA CHIRA & EMANUEL GAVRILĂ: Jumanji

Jumanji este un film în care acţiunea se petrece în două timpuri diferite. La început sunt prezentaţi patru elevi ai unui liceu, care la un moment dat sunt trimişi în detenţie. Directorul şcolii i-a trimis în beciul şcolii şi, ca pedeapsă, i-a pus să scoată capse dintr-un teanc de reviste.

Erau doi baieti si doua fete. Unul dintre baieti facea parte din echipa de baschet a scolii, iar celalalt era un foarte bun prieten al acestuia. Una dintre fete era cea mai frumoasa fata din liceu, iar cealalta era considerata anti-sociala , deoarece ii era rusine sa vorbeasca cu baietii.

Cei doi baieti, au gasit o consola veche, de Nintendo, cu un joc in aceasta. Au observat un televizor, au conectat cablurile la televizor si au deschis consola.

Jumanji a fost cu adevarat un joc, care a existat in realitate. Jocul era blestemat, deoarece, cand cei patru au pus mainile pe console, au fost transferati in joc. Acestia trebuia sa termine jocul, acesta contestand in terminarea tuturor nivelelor.

Ei bine, acea consola a fost al unui baiat care fusese in acel liceu. Si el a fost transferat in joc, in anul 1998. Cei patru liceeni din prezent il gasesc pe baiat, acesta crezand ca este blocat in joc de două saptamani, dar de fapt de cand era el blocat in joc au trecut 20 de ani.

Intr-un final, cei cinci termina jocul. Din fericire, si baiatul blocat in joc de 20 de ani s-a reintors in mediul viata reală.

MĂDĂLINA CHIRA, EMANUEL GAVRILĂ

Emanuel Gavrila si Madalina Chira- Jumanji large

MĂDĂLINA CHIRA şi EMANUEL GAVRILĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: