ALEXANDRA VLAS & RUBEN CARȚON: Cu Diana despre make-up

Diana Mariș, o tânără de 18 ani din clasa a XII-a de la Liceul Penticostal Betel din Oradea, a acceptat invitația noastră de a ne oferi câteva detalii despre pasiunea ei, și anume make-up-ul.

iana06

Această pasiune a aparut in viața ei prin clasa a IX-a când a participat la un curs de make-up, dar doar anul trecut s-a instaurat această dragoste pe care acum o simte in inimă și in minte.

,,Inițial am vrut să fac un curs de manichiură. Era totul stabilit până intr-o seară când, pentru o scenetă, ochii mei au fost machiați. Am fost atât de uimită cum in doar zece minute arătam cu totul altfel. Superb. Atunci m-am decis că vreau să schimb cursul și așa am făcut. Nu regret nicio secundă – aceasta este povestea pe care a trait-o Diana la început, când a pașit pentru prima dată spre pasiunea ei.

 

Stilul de machiaj pe care indrăgește să-l aplice pe fața modelelor ei este cel natural, luminos și curat. Nu ii plac excesele, ci machiază în funcție de fizionomie.

Atunci când machiază, concentrarea și atenția sunt pe primul loc, iar cand machiajul este gata, iar pe fața clientei apare acel zâmbet care transmite increderea in sine, relaxarea e binevenită.

Diana ne marturisește că parinții ei o susțin în acest domeniu, dar mama ei îi acordă cel mai puternic sprijin. Prietenii Dianei sunt oameni care au încurajat-o, au susținut-o in acest sens și i-au dat aripi, dar îi poate număra pe degete.

Sfatul pe care l-a dat Diana celor care doresc să experimenteze sentimentele și trăirile acestui domeniu de infrumuțesare este urmatorul: Începuturile mereu sunt grele, în orice domeniu. Să țintești sus, să ai vise mari, și cel mai important, să lupți pentru ele”.

Peste zece ani, artista noastră se vede ajungand trainer, având un mic studio in propria casă.

diana04

DIANA MARIŞ

O puteți găsi pe Diana Mariș pe:

Instagram: https://www.instagram.com/diaaamaris/

Facebook: https://www.facebook.com/diana.maris.7

ALEXANDRA VLAS, RUBEN CARȚON

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: